SENEST SET
FAVORITTER

Kæhlersbakken 5, 4700 Næstved

Lejemål i attraktive størrelser

473.765,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5950 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20521191Type : Kontor

Lejemål i attraktive størrelser, oplagt til kontor/butik/showroom

Lejemålet rummer i alt 709 m², og er beliggende i stueplan bygning 1 og bygning 2, samt kælder bygning 1 og 2, der heraf udgør 231 m² (se luftfoto s. 8).

Lejemålet er indvendigt primært inddelt i 3 større og istandsatte lokaler samt 2 lokaler til lager/opbevaring. Første rum med hovedindgang og eksponering mod Kählersbakken, har tidligere være benyttet til butik/showroom, og vil være oplagt til dette igen, men kan ligeledes benyttes til kontor. De øvrige 2 rum er primært kontor/mødelokaler. Herudover indeholder lejemålet et par historiske lokaler, som lige nu benyttes til opbevaring af de gamle ovne Kähler har benyttet til produktionen. Rummene kan indrettes til kontor, eller blot til opbevaring eller andet.

Lejemålet indeholder ligeledes istandsat og flot kælder, som primært vil være til opbevaring, mødelokale eller showroom.

Overalt i lejemålet er der højt til loftet og nye lyse plankegulve. Lejemålet er meget lyst og åbent, dermed et godt og behageligt miljø at være i. Anvendelsesmulighederne i lejemålet er dermed mange, og indretning kan ske efter nærmere aftale.

Der er mulighed for at leje flere eller færre kvadratmeter alt efter behov.

Historien taler for sig selv i de gamle bygninger på Kählersbakken, hvor netop Kähler i hundrede år har haft produktion og keramisk værksted, og senere hovedsæde. Ejendommen, som i dag fremstår med flere flotte kunstneriske udsmykninger.

Ejendommens nuværende ejer, der erhvervede den i 2014, besluttede at renovere ejendommen, som på daværende tidspunkt var misligholdt. Ejendommen skulle huse det moderne Kähler, med udstilling, museum, kontorer mv. Ejeren har gjort en dyd ud af, at genskabe og bibeholde reminiscenser af historien i ejendommen. Den er gennemgribende moderniseret fra enden til anden, og fremstår total renoveret med nye vinduer tag mv.

Beliggenheden er optimal i nærheden af centrum og i gåafstand til stationen. Til ejendommen hører der parkeringspladser og adgang til flisebelagt terrasse og grønne udenomsarealer.

Forslag til anvendelse

Hovedsæde
Kontor

Økonomi

Årlig leje
473.765,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
473.765,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
39.480,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
668,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
709 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Mødelokale
Parkeringsplads
Plankegulv
Terrasse
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
VEST- OG SYDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere