Værksteder til leje i Næstved Kommune

Du kan her på siden se hvilke muligheder, der er for at finde et værksted til leje i Næstved, som ligger på Sydsjælland syd for Slagelse. Næstved har en stor betydning for det sydlige Sjælland og har vej forbindelse til bl.a. København.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Et værksted til leje i Næstved giver dig en central placering i Sydsjælland

Der er i Næstved gode vejforbindelser til både Slagelse og København via henholdsvis Slagelsevej og Ringstedgade eller Landevejen, ydermere er der også forbindelse til Tyskland via færge. De forskellige veje- og færgeforbindelser, samt den centrale placering i Sydsjælland gør, at det er attraktivt at have et værksted til leje i Næstved.

Dit nye værksted kommer til at ligge i et vigtigt område på Sjælland, hvor der er mange virksomheder og indbyggere. Der er omkring 43.400 virksomheder i kommunen, hvor der er mulighed for at finde samarbejdspartnere. 

Hvad du kan bruge dit værksted til

Et værksted til leje i Næstved ville kunne bruges til at udføre håndværkshopgaver eller som et lager til store emner. Helt afhængig af størrelse kan det f.eks. også bruges til produktion af diverse produkter. Med et værksted til leje i Næstved kan du handle med de lokale i den sydlige del af Sjælland og være et samlingspunkt for dette område.

Din virksomhed kommer i et godt selskab i Næstved

Der er mange virksomheder tilknyttet Næstved - og kommunen går også op i at hjælpe dig godt i gang, hvis du skal flytte virksomheden til byen eller starte en op. Det kan have stor betydning for dit værksted til leje i Næstved, at der er mulighed for at få rådgivning.

Det kan bane vejen frem til et større marked, anskaffelse nye kunder og få dine produkter ud. Derfor er det en god ide at finde et værksted til leje i Næstved, hvor du kan blive hjulpet godt på vej med din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Næstved er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Næstved ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Næstved?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Næstved. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Næstved til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Næstved.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Næstved. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: