Kontorlokaler til leje i Slagelse

Søger du efter kontor til leje i Slagelse? Ejendomstorvet.dk præsenterer over 9.500 erhvervslokaler- og ejendomme fra over 200 erhvervsmæglere og ejendomsindehavere. Hertil er der omtrent 40 udbudte kontorlokaler til leje i Slagelse. Du kan gratis og uforpligtende få overblikket over det bredeste og bedste udbud inden for erhvervsejendomme i Danmark på Ejendomstorvet - Danmarks førende erhvervsportal. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Der er flere gode grunde til at finde kontor til leje i Slagelse 

Omtrent 90 kilometer fra København finder vi en Sjællands ottendestørste by samt en af Danmarks ældste, Slagelse. Slagelse er kendt for sit pulserende handelsliv der er centreret omkring gågader og indkøbscentre herunder Vestsjællandscentret. Det er dog ikke den eneste gode grund til at lede efter kontorlokaler til leje i Slagelse. 

Transport til- og fra Slagelse er lettilgængeligt via E20 med kun 18 kilometer til Storebæltsbroen. Hertil er Slagelse også kendt for sit trafikknudepunkt med togbanen mellem København og Odense samt linjen mellem Slagelse og Tølløse. Der er altså derfor gode transportmuligheder, som kun er en fordel, hvis du finder kontorlokaler til leje i Slagelse.

De fleste der søger efter kontor til leje i Slagelse, har også kriterier ift. nærliggende uddannelsesinstitutioner, så ny udlært arbejdskraft, praktikanter og elever kan tilknyttes virksomheden. I Slagelse er der flere store uddannelsesinstitutioner herunder Professionshøjskolen Absalon, Erhvervsakademi Sjælland, Handelshøjskolecentret og Zealand Business College. Der er derfor finde muligheder for ansættelse af nyudklækkede studerende såvel som studentermedhjælpere og praktikanter.  

Det er kort fortalt en glimrende infrastruktur i Slagelse, hvortil erhvervslivet styrkes gennem Slagelse Erhvervscenter, som tilbyder erhvervsudvikling, erhvervsrådgivning og erhvervsservice. Det er således forståeligt, hvorfor du leder efter kontor til leje i Slagelse.

Filtrer søgeresultaterne for kontorlokaler til leje i Slagelse

Filtrer? Hvad mener vi med det? Jo nu skal du bare høre.

Ejendomstorvet.dk stiller lidt forskellige søgeværktøjer til rådighed, som du kan drage fordele af i forbindelse med søgningen efter kontor til leje i Slagelse. Først og fremmest finder du midt på siden vores fritekstsøgning, hvor du i søgefeltet kan søge på nøgleord, beliggenhed og kombinationer såsom "Showroom i Slagelse", hvorefter vi samler alle relevante emner til dig. 

Hvis du gerne vil sortere søgeresultater lidt mere specifikt, så tryk på "se filtre" og anvend filtermenuen. Filtermenuen lader dig afkrydse og indtaste forskellige kriterier såsom etageareal, leje pr. kvadratmeter og beliggenhed, hvorefter søgeresultater kun matcher, hvad du forbinder med det ideelle kontor til leje i Slagelse. Sidst men ikke mindst, så kan du få det store overblik ved at åbne kortfunktionen ude i højre side, så du kan se kontorlokalernes placering ift. blandt andet transport- og indkøbsmuligheder.

Søgeværktøjer er med til at gøre dine søgninger efter kontorlokaler til leje i Slagelse lettere og mere overskuelige.

Få besked ved nye udbudte emner

Vi ved godt, at du ikke gider at tjekke udbuddet for kontorlokaler til leje i Slagelse hver eneste dag. Derfor foreslår vi dig også, at du opretter din egen personlige søgeagent, som automatisk sender dig en e-mail, hvis et nyt kontorlejemål i Slagelse bliver sat i udbud. Det eneste det kræver er din e-mailadresse og oprettelse af et kodeord. Søgeagenten lader dig herefter bestemme søgekriterier, gemme favoritter samt holder dig opdateret på markedets udbud. Det betyder at du kan slå benene op og vente på at besked. Smart ikke?

Se Kontor til leje her: