SENEST SET
FAVORITTER

Borgergade 151, 8600 Silkeborg

Præsentable kontor- / klinik- / butikslokaler fra 320 - 490

300.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 864061KType : Kontor

Lejemålets 320 m² rummer et væld af anvendelsesmuligheder, og kan endda udvides med yderligere 170 m² kontor på 1. sal

Midt i hjertet af Silkeborg, kun et stenkast fra byens puls og dynamiske handelscentrum ved Nørrevænget, udbydes nu dette lejemål i den markante ejendom på Borgergade 151.

Lejemålets 320 m² rummer et væld af anvendelsesmuligheder, og kan endda udvides med yderligere 170 m² kontor på 1. sal. I alt op til 490 m², hvor stueplan både henvender sig til butik, liberalt erhverv, kontor eller klinik. Eller måske en kombination af flere anvendelser eller virksomheder.

En anden særlig fordel ved denne ejendom er de gode parkeringsforhold lige ved døren. Lejemålet har både indgang fra fronten til Borgergade, samt præsentabel indgang fra den store parkeringsgård bag ejendommen. Her er der gratis parkering for ejendommens brugere, hvilket giver en mere smidig hverdag, og kan spare både tid og frustration for ansatte og gæster.

En glæde i hverdagen er den korte afstand til alt hvad du lige står og mangler. Uanset om du handler ind til din familie, frokostordning, fredagsbasser eller fyraftens-øl, så findes det lige i nærheden. De nærmeste naboer tæller bl.a. Lagkagehuset, Netto, McDonalds, Elgiganten, Føtex, Kings Pub og Frellsen m.fl.

Lejemålet har en historik med særdeles præsentable kontorfaciliteter, flotte hårdttræs gulve og paneler på væggene i mødelokaler med glasdøre. I dag er alt dette slet skjult bag nuværende lejers megen habengut, men vil snildt kunne fremhæves igen til næste lejer. Billeder i prospektet er derfor fra tidligere udlejning.

Lejemålet rummer bl.a. centralt placeret butikslokale eller åbent kontormiljø samt flere gode kontor- og møderum. Frokoststue samt præsentable toiletfaciliteter. Bagindgangen er fælles med 1. salen, hvorved de to etager også vil kunne sammenlægges helt naturligt.

Lejemålet henvender sig bredt til mange brancher. Kontakt Nordicals for en fremvisning af de unikke muligheder som Borgergade 151 i Silkeborg byder på.

Ledigt lejemål i stueplan:
På 1. sal er der mulighed for tilleje af 170 m² kontor, bestående af bl.a. åbent kontormiljø og stort mødelokale. Årlig leje for denne del kr. 120.000, og det samlede lejemål på 490 m² således kr. 420.000.

Område:
Center Nord er Silkeborgs aktive handelsområder med detail- og boksbutikker omkring Borgergade, Nørrevænget og ringvejen. Området er derfor særdeles attraktivt og nemt tilgængeligt uanset om man ankommer med bus, bil, cykel eller til fods. Nærområdet rummer således bl.a. Lagkagehuset, Netto, Føtex, Frellsen, Bygma, Vin & Vin, Kvickly, BikeWorld, Burger King, Normal og McDonald's m.fl. som alt sikrer en livlig kundestrøm ved lejemålet.

P-forhold:
Der er stor fælles parkeringsplads bag ved ejendommen, med gratis parkering for ejendommens øvrige lejere og kunder.

Forslag til anvendelse

Kontor
Liberalt erhverv
Klinik
Pub

Økonomi

Årlig leje
300.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
300.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
938,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
320 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Frokostordning
Mødelokale
Paneler
Parkering
Toiletfaciliteter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere