Værksteder til leje i Silkeborg Kommune

Silkeborg er beliggende i Midtjylland og bliver delt op i to af Silkeborg Langsø, som ligger i forlængelse af den nok mere kendte Gudenåen. I byen er der én overfarts-vej fra nord til syd midt i byen og to andre lidt uden for byen, henholdsvis Søndre Ringvej, Christians 8.s Vej og Silkeborgmotorvejen. Med et værksted til leje i Silkeborg vil du have et værksted lige midt i Jylland.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Med et værksted til leje i Silkeborg er der direkte forbindelse med Århus

Fordelen ved at ligge lige midt i Jylland, er at du placere dig imellem Århus og Herning, som de nærmeste større byer. Hvis du har et værksted til leje i Silkeborg, er der gode muligheder for, at kunne finde kunder i Århus, der er Danmarks andenstørste by.

Tager du Silkeborgmotorvejen vest på, kommer du direkte til den store by, som ligger ca. 45 km vest for Silkeborg. Hvis du har et værksted til leje i Silkeborg, tager det ikke mere end 38 min. for at komme til Århus. Det kan give en hurtig levering af materiale både til dit værksted og også til dine kunder i Århus. 

Få et godt erhvervsnetværk at trække på

I Silkeborg vil man gerne stå stærkt på erhvervsfronten og derfor står de også sammen i Silkeborg. Når du har din egen virksomhed, kan du blive medlem af ErhvervSilkeborg, som giver din virksomhed et stort erhvervsnetværk, som du kan trække på, når du har brug for en videre udvikling af dit værksted til leje i Silkeborg. 

Du vil i Silkeborg opleve en lavere årlig leje i forhold til Århus, hvor du kan risikere at bruge store dele af dit budget på lejen. Det kan være en fordel for dig, at spare de penge med et værksted til leje i Silkeborg, så de kan gå til værkstedets udvikling.

Den korte afstand til Århus gør at du stadig kan have en god kontakt med byen og evt. kunder, der kommer derfra. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje i Silkeborg er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne i Silkeborg ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Silkeborg?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Silkeborg. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Silkeborg til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Silkeborg.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Silkeborg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: