SENEST SET
FAVORITTER

Erhvervsvej 10A, 8653 Them

SÆRDELES PRÆSENTABELT FIRMADOMICIL

1.341.350,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 862428Type : Kontor

Kan opdeles i dellejemål fra 300 m²

Ejendommen rummer mange anvendelsesmuligheder. Er indrettet med reception, flere kontorer og mødelokaler i forskellige størrelser, konferencefaciliteter, auditorium med plads til 100 personer, større kantine, toilet- samt brusefaciliteter.

Desuden er der mulighed for lager samt lettere produktion.

Ejendommen er særdeles velegnet til firmadomicil, kursus- og undervisningsformål.

Opdeling:
De 1.930 m² kan opdeles i mindre lejemål fra 300 m² og opefter. Den årlige leje pr. m² ved opdeling er kr. 750 + driftsomkostninger på kr. 163 pr. m².

Driftsomkostninger dækker forbrug af el, vand og varme samt havevedligeholdelse.

Eksempler på opdeling:
300 m²: Årlig leje kr. 225.000 + drift.
500 m²: Årlig leje kr. 375.000 + drift.
750 m²: Årlig leje kr. 562.500 + drift.

Ejendommen er opført i 1990 som fuldmuret i røde sten. Tagbelægningen er af røde teglsten. hele ejendommen har brede kobbertagrender, og den store pyramide, der b.la. indeholder auditorium, har kobberbelagt tag.

Der er Dampa-akustikloftsbeklædninger i hele bygningen. De store glaspartier og alle yderdøre er i hvide og vedligeholdelsesfri aluminiumsprofiler. Gangarealer er belagt med hvide klinker. Toiletrummene er ligeledes fuldmurede påsat hvide vægfliser, der er bruserum, og de er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Der er overalt anvendt materialer af høj kvalitet, ligesom der er etableret dekorativ grundbelysning i alle lokaler. I alle kontorer og møderum er der persienner for vinduerne, og gulvene er belagt med tæpper.

Der er installeret tyverialarmsystem med b.la. rumdetektorer og magnetafbrydere i alle yderdøre.

FORPAGT køkken og selskabslokaler:
Der er mulighed for at forpagte det store industrikøkken, således man kan producere mad ud af huset, eller drive restaurant fra stedet. Der kan lejes lokaler efter behov, herunder det store auditorium, eller andre lokaler, der kan benyttes til selskabslokaler.
Forhør nærmere omkring vilkår.

Udvidelsesmuligheder:
Der er gode udvidelsesmuligheder på den store grund. Eksempelvis kan der tilbygges en værelsesfløj, lager- og produktionslokaler efter konkret lejers behov. Udlejer kan forestå og finansiere en sådan udvidelse af det lejede mod aftale om minimum en 12 årig lejeaftale. Udlejer disponerer over de tilstødende jordarealer op til et samlet grundareal på ca. 22.000 m². Udnyttelsesgraden er 60%, jfr. lokalplanen. Der må bygges i 2 plan uden dispensation. Maksimal højde er 12 m.

Udenomsarealer: Er udlagt i parkeringsarealer, der er flise- og grusbelagte, og der er plads til ca. 80 biler. Endvidere store græsarealer med prydbuske og træer.

Området:
Erhvervsområdet er beliggende i Erhvervscenter Silkeborg Syd, som er en del af Knudlund Erhverv. Erhvervsområdet hører til et af Silkeborgs største erhvervsområder med mange kendte virksomheder. Er beliggende direkte ud til den trafikerede Horsens-Silkeborg landevej.

Motorvejsnettet kan tilgås indenfor 15-20 minutter: mod øst i Låsby, der fører til Århus og evt. videre nordpå mod Randers og Ålborg, mod syd i Skanderborg, og mod vest i Funder, der fører til Herning og Holstebro. I 2016 åbnede det sidste stykke af motorvejen i Silkeborg, som giver endnu kortere transporttid.

Køb af ejendommen:
Ejendommen kan også købes inklusiv 4.000 m² grund. Yderligere jordarealer kan tilkøbes op til samlet ca. 22.000 m². Ring og forhør om vilkår.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.341.350,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.341.350,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
111.779,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
695,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1930 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorium
Brusefaciliteter
Glasparti
Toilet
Kantine
Møderum
Parkeringsareal
Reception
Teglsten
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere