SENEST SET
FAVORITTER

Tordenskjoldsgade 21, 8200 Aarhus N

Yderst velbeliggende butik på det attraktive Trøjborg i Aarh

484.570,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173794Type : Detailhandel/butik

Yderst velbeliggende butik på det attraktive Trøjborg i Aarhus !

Butikken er beliggende på den trafikerede Tordenskjoldsgade på Trøjborg. Tordenskjoldsgade er den primære handelsgade på Trøjborg, som repræsenterer både detailhandel og restaurationslivet bredt. Denne beliggenhed er for dig som ønsker at etablere dig i lokaler med højt til loftet og en meget bred og markant facade ved siden af den velbesøgte Biograf. Området er meget velforsynet med offentlig transport, ligesom det er muligt at parkere i gaden nær disse lokaler.

Butikken er opført med en særdeles markant facade i marmor og store velprofilerende butiksruder på hver side af det centrale indgangsparti med dobbeltdøre i glas. Butikken har et yderst anvendeligt og højloftet salgsareal på ca. 220 m² i stueplan. Gulvene er belagt med et pænt og velholdt flisegulv som sikrer en rengøringsvenlig overflade. Loftet er et systemloft med ventilation indbygget samt grundbelysning. Der er fra stueplan direkte adgang til lejemålets kælder på ca. 195 m² via god trappe. Kælderen har ligesom stueplan en rigtig fin loftshøjde, og huser endvidere en bankboks.

Lejemålet kan anvendes til alle former for almindelig detailhandel, og vil eventuelt også kunne bruges til restauration såfremt du allerede er veletableret i branchen og har større erfaring hermed - kontakt venligst medvirkende ejendomsmægler for nærmere herom.

For at høre nærmere omkring mulighederne i denne spændende butik kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale på lars.kjaer@danbolig.dk for en uforpligtende og fortrolig snak.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig leje
444.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
484.570,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
40.381,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.168,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.820,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
96,-

Lokalet

Etage areal
415 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Flisegulv
Indgangsparti
Kælder

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere