Se udvalget af ledige butikslokaler til leje i Horsens

På Danmarks førende erhvervsportal - Ejendomstorvet - kan du blandt andet søge efter butikker til leje i Horsens på Danmarks førende portal for udbudte erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan søge efter butikslokaler til leje i Horsens fra over 200 af landets bedste erhvervsmæglere, og derfor får du også den bedste og bredeste ekspertise på markedet.

Ejendomstorvet er derudover også med til at give dig det bedste overblik over markedet for butikslokaler til leje.

Butikslokaler til leje i Horsens

Ejendomstorvet har butikslokaler til leje i Horsens, der passer til ethvert ønske, uanset om du vil have en tøjbutik, skobutik, butik til liberalt erhverv såsom køreskole, frisørsalon m.m., specialbutik, bank, butik til offentlige formål eller andet.

Vi har Danmarks bedste udvalg af butikker til leje i Horsens, så vi er også sikre på, at du finder din fremtidige butik hos os.

Find butik nær seværdigheder

Horsens er en by i Østjylland, som er kendt for flere seværdigheder, herunder museer, slotte, kirker og en rig og mangfoldig natur.

Derudover er Horsens også en by i vækst - både når det omhandler befolkning, men også i henhold til erhverv og erhvervsaktiviteter. Dette er flot nogle af de muligheder, der får folk til at overveje at leje en butik i Horsens.

Nye lokaler med stor eksponering  og fremragende beliggenhed

På udkig efter butik til leje - Horsens har masser af muligheder

Horsens er som sagt en spændende by med naturperler, kultur, festivaler, Horsens Fængsel og masser af liv i form af butikker og restauranter.

Butik på gågaden?

I Horsens finder du Danmarks bredeste gågade, Søndergade. Bare i bymidten finder du mere end 150 butikker med alt fra mode, specialforretninger og hobbybutikker

Butik i center?

Derudover finder du også Bigoutlet og Horsens Center, som er nogle af de centre, som bringer liv til Horsens butiksliv og butiksmiljø.

Står du og mangler et butikslokale til leje i Horsens, kan du overveje, om det skal være en af de ovennævnte placeringer, som din butik også skal ligge i.

Vælg den rette placering for dine nye erhvervslokaler

Fordelen ved at ligge i de områder er, at der er mange mennesker, som vil komme forbi din butik hver dag. Ulempen er, at der er større konkurrence blandt de mange erhvervslokaler. Derfor skal du overveje, om du sælger den samme slags varer som de andre i området - eller om du tilbyder noget nyt.

Lej butik nær Horsens

Hvis du ikke er helt solgt på butikker til leje i Horsens centrum, kan du enten overveje at finde butikker til salg i Horsens her på Ejendomstorvet. Alternativt kan du kigge på butikslokaler i byerne omkring Horsens:

Du kan også overveje at kigge på nabokommunerne:

Se dit nye butikslejemål i Horsens

Har du fundet det perfekte butikslejemål i Horsens, så anbefaler vi, at ud tager kontakt til den tilknyttede erhvervsmægler. Du kan finde information om kontaktmægleren i den grønne boks i højre side, når du er inde på det specifikke butikslejemål.

Erhvervsmægleren er kendt i lokalområdet og har indgående kendskab til butikslokalet til leje. Brug gerne denne ekspertise til at få svar på alle dine spørgsmål om butikken, områder eller noget helt tredje. Du kan også booke en fremvisning hos din erhvervsmægler.

Med denne tilgængelighed er du sikker på, at du altid kan få kontakt til din nye erhvervsmægler allerede i dag. Måske er det første skridt mod din nye butikslokaler til leje i Horsens.

Mange butikker i Horsens

Det har aldrig været nemmere, at leje en butik i Horsens. Det kan vi sige med sikkerhed, fordi du får det samlede udbud af butikslokaler til leje i Horsens samlet på ét sted. Selvom der til tider kan være mange butikslejemål at gennemgå, så kan du nemt, sikkert og hurtigt opsætte filtre for visningen af ledige lokaler.

Gør din søgning efter ledige butikker nemmere

Filtrene kan du indstille i vores filtermenu, som du finder i den grønne boks oppe i venstre side. Her kan du blandt andet indstille filtre for disse parametre:

Filtermenuen giver dig en stor fordel, og nu kan du effektivt skabe relevans til dine søgninger efter butikslokaler til leje i Horsens. 

Butikker til leje i fremtiden

Søgeagenten er et gratis værktøj på Ejendomstorvet som sparer dig tid og besvær. Søgeagenten har fordele, som du kan bruge i forbindelse med dine søgninger efter ledige lejemål i Horsens.

Søgeagenten kan blandt andet gemme dine søgninger, så du kan vende tilbage til søgningerne eller udvalgte annoncer med blot et klik.

Få besked når vi får ledige butikslokaler på Ejendomstorvet

Vi har altid annoncer inden for butik til leje i Horsens, men skulle der alligevel ikke være nogle annoncer, som matcher dine krav, så kan søgeagent give dig besked når en ny butik bliver udbudt i Horsens. Du kan på den måde sikre dig, at du står forrest i køen til de eftertragtede butikslokaler til leje i Horsens. 

Vi formidler butikslokaler

Med mere end 200 erhvervsmæglere kan du finde din nye butik her. Vi viser dig det samlede udbud af butikker fra vores mæglere, og derfor kan du forvente at finde store butikker, butikker med kontor og lager til pladskrævende varer, en lille butik og meget mere.

Forsæt din jagt efter at finde erhvervslokaler til leje her, og vi vil gøre vores bedste for at du finder dit butikslokale eller butikslejemål allerede i dag.

Butikslokale til leje med gode lokaler til forretning, detailhandel, showroom eller noget helt fjerde

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvad kan jeg bruge et butikslokale i Horsens til?

Dine brugsmuligheder for et butikslokale er enorme, og kan blandt andet bruges til handel med udvalgsvarer, madvarer, specialvarer og meget andet.

Er butik til leje en god ide?

En butik til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en grund. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved at leje en butik frem for at eje den. Derfor kan en butik til leje være en god ide.

Hvor kan jeg finde butik til leje i Horsens henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige butikslokaler til leje i Horsens. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige butikker til leje i Horsens.

Se Detailhandel & Butik til leje her: