Værksteder til leje i Hørsholm Kommune

Hørsholm er en by på 47.000 indbyggere og ligger nord for København. Du kan her på siden finde et værksted til leje i Hørsholm og finde det helt perfekte værksted for dig og din virksomhed. Hørsholm er et sted hvor der er mange muligheder for at kunne bygge netværker både lokale og internationale.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan med dit værksted til leje i Hørsholm blive en del af et internationalt samarbejde

Hørsholm er en del af Greater Copenhagen vis grundlag er at skabe et internationalt knudepunkt for viden og investeringer i et område, som dækker mere end 4.3 millioner indbygger og strækker sig fra Halland i Sverige og ned gennem Skåne til hele Sjælland inklusiv Hovedstaden. Ved at have et værksted til leje i Hørsholm, kan man have et værksted et sted, hvor du har en lokal placering samtidig med, at du kan opbygge et internationalt netværk om vækst.

Det lokale erhvervsnetværk

Er du ikke interesseret i det internationale netværk, men det lokale, så kan du med dit værksted til leje i Hørsholm blive en del af HEN - Hørsholm Erhvervs Netværk, som arrangere flere arrangementer, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed og evt. få rådgivning eller udveksle ideer. På den måde kan dit værksted til leje i Hørsholm blive en del af det lokale erhvervsliv og være med til at sætte den fremtidige dagsorden.  

Et værksted tæt på hovedstaden

Byen kan med sin tætte placering til København drage fordel af den vækst hovedstaden oplever. Den tætte placering gør det komfortabelt at komme fra netop Hovedstaden til dit værksted til leje i Hørsholm. Motorvejen E47 føre fra København op mod Hørsholm, hvor der også er mulighed for at benytte sig af togforbindelsen hertil. Transport af vare kan derfor ske let også når det gælder de store læs med lastbiler. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Hørsholm?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Hørsholm. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Hørsholm til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Hørsholm.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Hørsholm. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: