Værksteder til leje i Frederikssund Kommune

Frederikssund er en del af region Hovedstaden og ligger i Nordsjælland ved Roskildefjord med bro over til Gerlev. Frederikssund er en mindre by med ca. 16.000 indbyggere og har en direkte forbindelse til Roskilde og videre til Hovedstadsområdet. Kigger du efter et værksted til leje i Frederikssund, vil det dukke op på denne side, hvor du vil få overblikket over alle de forskellige lejemåle i denne by.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Der vil opleves god infrastruktur med et værksted til leje i Frederikssund

Der bliver i Kommunen gjort meget for, at infrastrukturen kan gavne erhvervslivet. F.eks. er der planer om en motorvejsforbindelse via Veksø, hvor motorvejsforbindelsen med tiden, vil blive udvidet helt til Frederikssund. I 2019 forventes det at den nye fjord-forbindelse, vil stå færdig, så der er endnu bedre mulighed for tranport over Roskildefjord mellem Frederikssund og Gerlev. Med et fokusområde inde for infrastruktur og erhvervslivet - vil det være en fordel at have et værksted til leje i Frederikssund. Den gode infrastruktur og fremtidsplaner herom giver gode forhold for transport af produkter, som er med til at skabe et mere aktivt område for dit værksted til leje i Frederikssund.

Gode erhvervsområder med let tilflytning

Der er gode erhvervsområder at finde i Frederikssund uanset om du er tilflytter eller du skal placeres et nyt sted i Kommunen, så vil du opleve et gnidningsfrit arbejde. Skal du have et værksted til leje i Frederikssund, kan det gøres uden de store omkostninger for din virksomhed og hjælpen er aldrig langt væk. De gode erhvervsområder giver et godt fundament for dit værksted til leje i Frederikssund, da de hele tiden er i udvikling. Der er mange gode grunde til at leje et værksted i Frederikssund og disse som er nævnt her, er bare nogle af dem. Det kan derfor være en god ide at holde øje, her på siden, om der skulle komme nogle værksteder du kunne være interesseret i. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Frederikssund?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Frederikssund. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Frederikssund til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Frederikssund.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Frederikssund. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: