SENEST SET
FAVORITTER

Rådhustorvet 7, 3520 Farum

Indbydende og moderne kontorer

39.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8915LType : Kontor

Indbydende og moderne kontorer i velbeliggende kontorhotel midt i Farum

På en ikke mindre end glimrende beliggenhed til det hårdtarbejdende kontorfolk udbydes nu disse flotte kontorer til leje i et kontorhotel i Farum. Her går praktiske, flotte og moderne faciliteter op i en højere enhed med den idéelle centrale placering mellem station og vejnet.

Hvis I søger nye rammer til arbejdspladsen, kan de således udskiftes til at blive en del af ikke mindre end 24 kontorer i vekslende størrelser, som fordeles af et langt gangareal. Hvert og ét af de nydelige og møblerbare kontorer er udstyret med et godt lysindfald; og hertil enten lukket eller med glaspartier for et åbent og velkommende udtryk. Endvidere finder I toiletter fordelt i hver sin ende samt midtpå, ligesom kaffekoppen kan fyldes i et af de to køkkener, der hører til lejemålet. Og med opvaskemaskine, ovn og rigtig god opbevaringsplads er der mulighed for både at anrette bagværk til møder samt let madlavning efter behov. Det hele er indbydende, velholdt og up to date, og så bliver hverdagen bare dét mere praktisk af, at her er elevator.

Endnu et praktisk element ved kontorerne i kontorhotellet er, at der er gode parkeringsforhold, ligesom det i det hele taget er pæne og indbydende rammer at møde på arbejde i - og at byde eventuelle kunder og samarbejdspartnere velkomne i.

I bliver naboer til indkøbscentret på Farum Bytorv, der bugner af indkøbsmuligheder, hvor Kumbelhaven og omkringliggende grønne arealer vil udgøre gode kaffeaftaler i det fri. Farum St. er ikke mere end godt fem minutter herfra på gåben, hvorfra flere direkte S-toglinjer kan få jer til København K på 40 minutter - og bilen kan klare det på godt 20, da motorvejsnettet begynder 350 meter fra parkeringspladsen.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
39.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
39.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
3.275,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
26 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Madlavning
Parkeringsforhold
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere