Butikker til salg på Østerbro

Ejendomstorvet.dk viser dig her på side alle butikkerne til salg på Østerbro. Du kan gratis og uforpligtende søge blandt over 200 erhvervsmæglere, for at finde den bedste butik til salg på Østerbro. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Butik til salg Østerbro

Østerbro har mange fordele, som gør bydelen god for butikker. Du kan her på siden se nogle af de gode fordele, som gør Østerbro attraktiv for nye butiksejere. Denne side viser kun butikker til salg på Østerbro, hvis du gerne vil finde butikker til leje også, så skal du ændre det ved at klippe på ”Se Filtre”. 

Som beskrevet har Østerbro en lang række attraktioner, som tiltrækker både turister og besøgende fra hele København. Alle aktiviteterne på Østerbro er en stor fordel når du leder efter butik til salg. 
En attraktion som tiltrækker besøgende fra hele København, er Fælledparken. Her kommer både lokale og folk fra hele København, for at dyrke sport eller måske bare gå en tur i de flotte omgivelser. Du kan med fordel placere din nye butik i nærheden af Fælledparken, hvis du også ønsker grønne omgivelser. 

Østerbro har også fået en sandstrand i form af Svanemøllestanden. Denne badestrand blev åbent for besøgende i 2010. Om sommer flokkes folk fra hele København til sandstranden, for at nyde de den flotte strand. Havde du ønsker om en butik, der skulle sælge sæsonprægede vare, så er en placering i tæt på stranden optimal. Butikkerne til salg i dette område er meget eftertragtet. 

Den største attraktion på Østerbro er Den Lille Havfrue, som tiltrækker turister fra hele verden. Statuen er placeret på Langelinie. Ønsker du at starte en turistbutik, så bør du lede efter butik til salg på Østerbro tæt på Den Lille Havfrue.

Listen af attraktioner på Østerbro er lang. Andre seværdigheder, som også tiltrækker besøgende kunne være: Søerne, Telia Parken, Kastellet og Den Frie Udstillingsbygning. Alt denne aktivitet på Østerbro, gør Østerbro meget attraktive 

Restaurant- og cafelivet  

Østerbro er også kendt for at have et aktivt restaurant- og cafeliv. På Østerbro kan du både finde Michelin restauranter og lokale cafeer. Årsagen til dette er det købe stærke segment som bor på Østerbro. Det skaber liv i gaden og gør Østerbro til det perfekte sted, hvis du leder