Boligudlejningsejendomme på Fyn

Er du på udkig efter boligudlejningsejendomme til salg på Fyn? Så er du havnet på den helt rigtige erhvervsportal. Du bydes nemlig velkommen til Danmarks førende erhvervsportal: Ejendomstorvet.dk. Her får du markedets bedste overblik over erhvervsejendomme, investeringsejendomme og boligudlejningsejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er fyldt med muligheder, faktisk kan du søge i tusindvis aktive investeringsejendomme, som er udbudt af mere end 200 af landets mest kompetente erhvervsmæglere.

Boligudlejningsejendomme på Fyn 

Erhvervsmæglerbasen grundlagde i 1999, Ejendomstorvet hvorefter vi har fået en stor erfaring og ekspertise indenfor markedet om boligudlejningsejendomme. Her finder du boligudlejningsejendomme på Fyn til netop dit formål og behov.  

Find den bedste boligudlejningsejendom

Ejendomstorvet har adgang til Danmarks største online database, hvortil man får det perfekte overblik over markedets udbudte boligudlejningsejendomme på Fyn. Ejendomstorvets brugere herunder dig, får også adgang til denne database, så du får de absolut bedste forudsætninger for, at finde den bedste boligudlejningsejendom på Fyn.

Ejendomstorvet tilbyder dig også en intelligent søgemaskine, som kan tillade meget præcise søgninger og dermed give de mest relevante annoncer til dig. Søgemaskinen er oprettet omkring filtermenuen og søgeordsfunktionen.

Sorter udbuddet af udlejningsejendomme på Fyn ud fra pris, størrelse og beliggenhed

Filtermenuen gør at du i søgningen efter boligudlejningsejendomme på Fyn kan filtrere detaljer indenfor geografi, pris, kvadratmeter, afkast og meget mere.

Søgeords funktionen har samme formål, men her indtaster du blot de søgeord som skal relatere til annoncerne. Hermed giver vi dig de bedste muligheder for, at finde boligudlejningsejendomme på Fyn. 

Søgeagenten på Ejendomstorvet

Vil du gerne holdes opdateret angående boligudlejningsejendomme? Så opret søgeagenten på Ejendomstorvet. Din egen personlige søgeagent indstilles efter dine ønskede søgekriterier og dernæst scanner markedet for dig. Når der oprettes en ny relevant annonce for en boligudlejningsejendom på Fyn, så får du direkte besked på din tilknyttede e-mailadresse.

Opret en gratis søgeagent for udlejningsejendomme til salg på Fyn

Oprettelsen af søgeagenten er hurtig og nem og kræver kun e-mailadresse og et valgfrit kodeord. Hvis du på et tidspunkt ønsker at slette eller ændre din søgeagent, så er dette altid en mulighed. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan man afskrive på udlejningsejendomme på Fyn?

Hvis du er fast ejer af ejendom, så kan du ved erhvervsmæssig anvendelse afskrive skattemæssigt på udlejningsejendomme på Fyn. Det kan give dig lukrative fordele, da du samtidig ikke udelukkes for fradrag vedr. løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Hvordan er markedet for investeringsejendomme og udlejningsejendomme på Fyn?

Markedet for investerings- og udlejningsejendomme til salg er blevet stort i Danmark. Det gælder også indenfor beboelsesejendomme, ejendomme til kontor og/eller butikker og lagerejendomme i udbud på Fyn og resten af Danmark.

Hvilke faktorer spiller en rolle for afkastet og markedsprisen?

Der er flere faktorer der gør sig gældende, når det kommer til afkast og markedspris. Dog kan en faktorer som beliggenhed være afgørende, da en populær beliggenhed vil medvirke til en større efterspørgsel. Læs mere om de generelle faktorer, du skal være opmærksomme på her på vores guide til ejendomsinvestering.

Hvor mange mæglere på Fyn samarbejder Ejendomstorvet.dk med lige nu?

Ejendomstorvet.dk opnår vi hele tiden nye og gunstige samarbejder med dygtige mæglere over hele landet. Derfor har vi mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet i Danmark, hvoraf mere end 10 findes på Fyn, hvilket giver det bedste udvalg af investerings- og udlejningsejendomme.

Hvorfor er det gratis at søge efter investeringsejendomme på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter investeringsejendomme, da vi er en forening uden personlig profit, som ønsker at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Det gør vi bedst, hvis din søgning efter udlejningsejendomme på Fyn er gratis.

Hvilke typer investeringsejendomme på Fyn finder jeg på Ejendomstorvet?

På Ejendomstorvet.dk finder du alle slags investeringsejendomme på Fyn: både til boligudlejning, kontor, butik, grund, projektejendomme osv. Se hele udbuddet af ledige investeringsejendomme på Ejendomstorvet.