Ledige erhvervslokaler i Lolland kommune

Find erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Lolland Kommune på Ejendomstorvet. Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal for leje, køb og investering i erhvervslokaler og erhvervsejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Lolland og i Lolland Kommune finder du blandt andet ledige lokaler og ejendomme i Maribo, Holeby og Rødby til salg og leje.

Erhvervslokaler på Lolland

Lige nu finder du flere forskellige erhvervslokaler og erhvervsejendomme på Lolland og i Lolland Kommune. Lolland er den fjerde største ø i Danmark, som er en del af Region Sjælland.

Lolland er en kommune i udvikling, hvor såvel infrastrukturen som erhvervsområderne er i højsædet.

Infrastrukturen består særligt af Rødbyhavn, Femern-forbindelsen og motorvejen, som er vigtige trafikale knudepunkter i Lolland Kommune.

Derudover har Lolland fået et nyere erhvervsområde, der hedder Maribo Erhvervspark. Denne erhvervspark er Sydøstdanmarks fremtidige transportcenter.

Så hvis du overvejer erhvervslokaler til salg på Lolland, eller erhvervslokaler til leje på Lolland, er der mange gode muligheder for både god infrastruktur samt et attraktivt og aktivt erhvervsmiljø.

Forskellige lokaletyper på Lolland

På Ejendomstorvet har vi flere forskellige erhvervslokaler på Lolland, som er inddelt i kategorier efter lokalets formål og brugsintention. Disse kategorier består af:

Du kan også tage et mere specifikt valg i forhold til, hvorvidt du ønsker at leje eller købe et lokale på Lolland.

Lokaler til leje på Lolland

Har du overvejet at finde et lokale til leje på Lolland? Så skal du blot justere i din søgning, således at du kun får vist lokaler til leje. Dette kan du gøre ved at klikke på knappen ”Leje” i vores filtermenu i venstre side. Alternativt kan du også bare klikke her, og så laver vi filtreringen for dig.

Du kan også vælge at filtrere din søgning yderligere, så du endnu engang afgrænser de viste resultater til dine ønsker og behov for et lokale til leje på Lolland.

Du kan afgrænse din søgning i vores filtermenu i venstre side, hvor du kan indsætte dine kriterier inden for følgende område:

Erhvervslokaler til salg på Lolland

Drømmer du om at købe et erhvervslokale eller en erhvervsejendom på Lolland? Så er du kommet til det rigtige sted. På Ejendomstorvet har vi flere tusinde lokaler og ejendomme fordelt i hele Danmark – og flere af dem ligger selvfølgelig også på Lolland.

Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, således at vi altid kan vise dig det bedste og bredeste udvalg af lokaler til salg på Lolland.

Vi anbefaler, at du præciserer din søgning ved at klikke ”Køb” eller klikke her for kun at se lokaler til salg. På denne måde vil du altså kun se lokaler til salg.

Du får ofte en god pris, når du skal købe lokaler på Lolland – særligt hvis du sætter prisen i kontrast til områderne omkring og i storbyerne. Så når du overvejer at købe et erhvervslokale eller at købe en erhvervsejendom på Lolland, kan du godt regne med at få mere lokale for prisen.

Opret en søgeagent

Har du ikke fundet det rigtige lokale for dig? Så kan du med fordel oprette en gratis søgeagent. For at oprette en søgeagent skal du blot angive din mail og tilknytte et selvvalgt kodeord, og så kan du oprette en søgeagent på den søgning, som du netop har foretaget.

Søgeagenten vil gøre alt arbejdet for dig, så du bare kan læne dig tilbage, og bruge tiden på andre vigtige ting. Så snart der kommer et ledigt lokale på Ejendomstorvet, som passer til din søgning og dine søgekriterier, vil du få en mail, hvor du kan se erhvervslokalet på Lolland.

Du kan altid oprette flere søgeagenter, hvis du har kig på andre erhvervslokaler andre steder i Danmark, ligesom du nemt og hurtigt kan slette dine oplysninger og din søgeagent igen.

Se alle ledigelokaler her: