Ledige erhvervslokaler i Odsherred kommune

Find erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Odsherred på Ejendomstorvet Danmarks største portal for erhvervsejendomme og virksomhedslokaler. I Odsherred kommune er der erhvervsejendomme og erhvervslokaler i Nykøbing Sjælland, Fårevejle, Asnæs, Vig og Højby til leje og salg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal, hvor du nemt og hurtigt kan finde attraktive erhvervslokaler og erhvervsejendomme til salg og leje i Odsherred.

Odsherred

Odsherred er en halvø, som ligger i den nordvestlige del af Region Sjælland. I Odsherred finder du forskellig natur, såsom sandstrande, landbrug og små bakketoppe.

For at komme til Odsherred, kan du tage Odsherredbanen, som passerer vigtige byer som Nykøbing Sjælland, Asnæs og Hørve.

Området er særligt kendt for landbrug, produktion og lager, hvor der findes flere fabrikker og industrielle områder.

Derudover er Odsherred dækket til af sommerhuse, hvilket tiltrækker lokale og udenlandske turister til i højsæsonerne. Blandt de mest populære turiststeder kan Rørvig og Sommerland Sjælland nævnes.

Find det ideelle erhvervslokale til leje i Odsherred

På Ejendomstorvet finder du både erhvervslokaler til leje og til salg. Men dette afsnit er for dig, der gerne vil finde et nyt lokale til leje i Odsherred.

Der findes mange gode grunde til at leje et lokale i Odsherred. De mest anvendte årsager til at leje et lokale er:

Fleksibilitet

Når du lejer et lokale i Odsherred, kan du forvente en stor fleksibilitet. Fleksibiliteten består blandt andet i, at du hurtigt kan finde nye lokaler, som passer bedre til din virksomhed og dens situation.

Du kan fx finde et større kontor, butik eller andet, hvis din virksomhed er i vækst og du har behov for mere plads. Dertil kan du også nemt finde mindre erhvervslokaler til leje i Odsherred, hvis dit behov ændrer sig.

Når du lejer et erhvervslokale i Odsherred frem for at eje det, kan du også hurtigt ændre din beliggenhed – både i Odsherred og udenfor.

Ved at leje fremfor at eje vil du altså opnå en god fleksibilitet, som du kan tilpasse til din virksomheds succes.

Økonomi ved erhvervslokale til leje

Der er også økonomiske fordele ved at finde et erhvervslokale til leje i Odsherred. Én af de fordele er, at du betaler en fast pris i husleje, hvilket gør det nemt at budgettere erhvervslokalet til leje.

Derudover skal du ikke selv binde likviditet i en ejendom, hvilket betyder, at du ikke skal have/låne kapital til dit nye erhvervslokale til leje i Odsherred.

Leje af erhvervslokaler er særligt attraktivt for dig, som har planer om at blive i dit erhvervslokale i mindre end fem år. Så længe dette er planen, vil det være billigst for dig at finde et erhvervslokale til leje i Odsherred.

Find den ideelle erhvervsejendom til salg

Vil du hellere eje end at leje? Så læs med i dette afsnit.

Det kan sagtens betale sig at købe en erhvervsejendom til salg – særligt hvis du har planer om at blive i erhvervsejendommen i mere end fem år.

Der findes mange forskellige årsager til, at folk ønsker at købe ejendomme i stedet for at leje dem. Oftest er årsagerne:

Frihed

Når du køber en erhvervsejendom til salg, kan du selv bestemme og tage ejerskab over, hvordan ejendommen skal se ud, så den passer til din virksomheds profil.

Dette kan du gøre på flere måder, men det er særligt muligheden for at ombygge og nedrive eller opsætte vægge som er gældende. Dertil kommer, at du altid kan indrette ejendommen, så denne matcher virksomhedens udtryk og profil.

Investering

Mange købere af ejendomme ser deres køb som en investering. For selvom du skal binde kapital i din ejendom, har du også mulighed for at tjene penge på din ejendom på længere sigt.

For du har nemlig mulighed for at videresælge din erhvervsejendom på et senere tidspunkt, som gerne skulle generere et overskud.

Derudover kan du også stå for renovering og energioptimering af ejendommen, hvilket også øger værdien på ejendommen.

Afslutningsvis kan du også overveje muligheden for at udleje erhvervsejendommen til virksomheder, hvilket dog mest ses ved investeringsejendomme – og ikke erhvervsejendomme til salg.

Som nævnt ovenstående, så husk på, at køb af erhvervsejendomme i Odsherred giver mest mening rent økonomisk, hvis du har planer om at blive i ejendommen i mere end fem år.

Find den rigtige lokaletype

Når du skal have en erhvervsejendom eller et erhvervslokale til salg eller leje i Odsherred, kan du med fordel overveje, hvad din ejendom eller dit lokale til salg eller leje skal bruges til.

Uanset om du leder efter et kontor, klinik, butik eller noget helt andet, så finder du det her. Du kan med fordel benytte dig af følgende lokaletyper:

Søger du efter en lokale eller ejendom til salg eller leje, som du ikke umiddelbart kan finde i de ovenstående kategorier, så kan du altid bruge vores søgefelt til at specificere din søgning. Du kan fx søge efter frisør, kiosk, grillbar, kro eller noget helt andet.

Specificer din søgning med filtermenuen

Du kan med fordel specificere din søgning ud fra vores opsatte kriterier, så søgningen afspejler dine ønsker og behov – og så du kun bliver vist relevante resultater.

Ved at benytte filtermenuen kan du afgrænse din søgning i forhold til følgende kriterier:

I takt med at du indtaster dine kriterier, vil din søgning også kun vise de aktuelle resultater, der stemmer overens med din søgning.

Opret en søgeagent og hold dig ajour

Hold dig ajour med nye, ledige erhvervslokaler til leje i Odsherred samt erhvervsejendomme til salg i Odsherred, som bliver lagt op på Ejendomstorvet – Danmarks førende erhvervsportal.

Du kan bruge søgeagenten, hvis du endnu ikke har fundet det perfekte match, eller hvis du blot ønsker at holde dig opdateret omkring nye erhvervslokaler og erhvervsejendomme i Odsherred – og resten af landet.

Du kan oprette søgeagenten nemt, hurtigt og gratis. Du skal blot registrere dig med din e-mail, og så vil du automatisk få besked, når der kommer nye lokaler på Ejendomstorvet, som er kompatibel med din søgning.

Så læn dig blot tilbage og lad Ejendomstorvet holde dig ajour med nye erhvervsejendomme til salg i Odsherred – og erhvervslokaler til leje i Odsherred.

Se alle ledigelokaler her: