Ledige erhvervslokaler i Holbæk kommune

Find erhvervslokaler og virksomhedslokaler i Holbæk her på Ejendomstorvet. Vi er Danmarks førende erhvervsportal for virksomhedslokaler og erhvervsejendomme.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

På Ejendomstorvet finder du et stort og bredt udvalg af lokaler, som bliver lagt op på vores hjemmeside af mere end 200 af Danmarks bedste erhvervsmæglere.

Vores erhvervsmæglere kommer fra hele landet, og derfor kan du også finde erhvervslokaler og erhvervsejendomme i såvel storbyerne, de små flækker – og selvfølgelig også lige her i Holbæk.

Erhvervslokaler i Holbæk

Holbæk ligger i den nordøstlige del af Region Sjælland. Holbæk ligger lige ud til Holbæk Fjord, som er en del af Isefjord.

I Holbæk Kommune finder du blandt andet ledige erhvervsejendomme og erhvervslokaler i byerne Holbæk, Tølløse, Kirke Eskilstrup, Store Merløse, Jyderup, Mørkøv, Svinninge og Gislinge. Her kan du både finde erhvervsejendomme, investeringsejendomme og erhvervslokaler til leje og salg.

Erhvervslokaler til leje i Holbæk

Du kan finde flere lokaler til leje i Holbæk her på siden. Uanset om du søger efter et kontor, en butik, et lager, en restaurant eller noget helt andet til leje – så skal du bare fortsætte din jagt på erhvervslokaler til leje i Holbæk her – vi har nemlig det hele!

Vi har valgt at inddele vores erhvervslokaler til leje i kategorier, der afspejler lokalet eller ejendommens brugsintention. Derfor er kategorierne som følge:

Du kan også vælge vores underkategorier, som blandt andet er klinik til leje i Holbæk, værksted til leje i Holbæk, cafe til leje i Holbæk og bolig & erhverv til leje i Holbæk. Du kan også vælge at indtaste et søgeord i søgefeltet, så vil du få et overblik over de lokaler og ejendomme til leje, som indeholder dette ord.

Erhvervslokaler til salg i Holbæk

Leder du efter erhvervslokaler til salg i Holbæk, vil vi anbefale dig, er du klikker på knappen ”Køb” i filtermenuen til venstre. På denne måde, vil du nemlig kun se erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg, i stedet for også at se de lokaler og ejendomme, der er til leje.

Derudover kan du med fordel specificere din søgning yderligere: du kan fx indsnævre din søgning ud fra areal, pris og andre filtreringsmuligheder.

Via. Ejendomstorvet kan du frit søge blandt alle erhvervslokaler til salg i Danmark. På Ejendomstorvet får vi hele tiden nye lokaler til salg, der kommer ind på vores side fra mere end 200 af landets dygtigste erhvervsmægler.

Dette er med til at gøre Ejendomstorvet til Danmarks førende erhvervsportal, når det kommer til erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg i Holbæk.

Opret en søgeagent og lad vores søgemaskine stå for alt det kedelige

I stedet for at du skal sidde og bruge tid på søgninger efter erhvervslokaler i Holbæk, kan du oprette en søgeagent, der gør hele arbejdet for dig.

Du opretter en søgeagent ud fra din søgning, og når der kommer et nyt lokale på Ejendomstorvet, som passer til din søgning, vil du automatisk få besked.

For at få besked, skal du angive din mail, når du opretter en søgeagent. Du kan til enhver tid slette din søgeagent igen, og vi opbevarer selvfølgelig dine oplysninger efter gældende regler for GDPR.

Hvem er Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er Danmarks førende erhvervsportal med flere tusinde ledige lokaler og ejendomme til salg og til leje. Vi er en erhvervsportal med fingeren på pulsen, hvilket betyder, at vi altid er opdateret.

Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket endnu engang betyder, at din søgning efter lokaler og ejendomme er i trygge hænder.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg søge på erhvervslokaler i Holbæk ud fra pris, størrelse og andre søgekriterier?

På Ejendomstorvet kan du nemt og hurtigt søge efter lokaler i Holbæk ud fra pris, størrelse, beliggenhed og lokaletyper

Hvilke typer af lokaler findes der i Holbæk?

Der er flere lokaletyper at finde i Holbæk. Du kan både finde kontorlokaler, butikslokaler, lagerlokaler, produktionslokaler, klinikker, værksteder, grunde, cafeer, restauranter og hoteller til leje i Holbæk her på siden.

Hvem kan med fordel leje et ledigt lokale

Alle der står og mangler et lokale til leje, kan med fordel leje et lokale. Det kan være iværksættere, nyetablerede startup samt små-, mellemstore- og større virksomheder. Ved at leje et lokale kan du undgå kapitalbindinger ved at eje, og stedet bruge de besparede penge på udvikling af virksomheden.

Se alle ledigelokaler her: