SENEST SET
FAVORITTER

Toldbodgade 5, 6000 Kolding

Kontor/klinik på 331 m² i moderne sundhedshus

287.970,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 603531177Type : Kontor

Mulighed for opnåelse af lejerabat ved opstart af lejeaftale inden udgangen af 2024 - forhør nærmere!

Dette spændende lejemål er ideelt placeret i centrum af Kolding, på en mindre sidevej til en større indfaldsvej, der fører til både havnen og midtbyen m.v. Lejemålet nyder godt af en fremragende beliggenhed tæt på en række faciliteter, herunder havnen, gågaden, banegården, parkering og offentlig transport, hvilket gør det til et ideelt valg for virksomheder og/eller klinikker, der ønsker en central placering med let adgang.

Lejemålet ligger i stueetagen i denne spændende ældre ejendom, hvor hovedbygningen er opført i 1918 – og senere udvidet med en større tilbygning i 1994. Ejendommen er løbende moderniseret og vedligeholdt. Lejemålet der er nyistandsat, strækker sig over ca. 331 kvadratmeter og tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder, velegnet til en bred vifte af kontor- eller klinikaktiviteter, herunder sundhedshus. Ejendommen tilbyder desuden mulighed for parkering med op til 4 tilknyttede parkeringspladser og gratis parkering enten direkte ved lejemålet eller i det nærliggende parkeringshus på den modsatte side af gaden, hvilket sikrer bekvemmelighed for lejere og deres kunder.

Ejendommen har et fælles indgangsparti, der byder velkommen i et lyst og moderne miljø, med en imødekommende glasfacade og både trappe og elevatoradgang. Lejere vil også have adgang til en mindre gårdhave, der giver mulighed for udendørs ophold og afslapning. Lokalerne er lyse og nyistandsatte, opdelt i flere mindre kontorer/behandlingsrum samt et større fællesareal, der kan fungere som flerbruger kontor. Der er desuden køkkenfaciliteter og flere toiletter til rådighed.

Denne ejendom giver gode muligheder for virksomheder og klinikker, der søger en moderne og centralt beliggende arbejdsplads med god synlighed og adgang til bymiljøet. Med fleksible lokaler, moderne faciliteter og bekvemme parkeringsmuligheder, er dette lejemål velegnet til enhver, der ønsker at etablere eller udvide deres tilstedeværelse i Kolding.

Mulighed for opnåelse af lejerabat ved opstart af lejeaftale inden udgangen af 2024 - forhør nærmere!

Forslag til anvendelse

Kontorer
Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
287.970,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
287.970,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.998,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
870,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
331 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Glasfacade
Gratis parkering
Gårdhave
Indgangsparti
Parkering
Toiletter
Kontor

Teknik

Elevatoradgang

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere