SENEST SET
FAVORITTER

Kolding Åpark 1, 6000 Kolding

Velbeliggende kontorlejemål

1.506.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 60301395Type : Kontor

Her udbydes et af Koldings bedst beliggende kontorlejemål

Her udbydes et af Koldings bedst beliggende kontorlejemål ved Design city, flere banker bl.a. Danske Bank, Sydbank, Nordea samt SDU, IBA, revisions- og advokatfirmaer m.fl. og kun 500m fra Kolding banegård/busstation og gågaden.

De nuværende ledige lejemål er placeret flere steder i ejendommens 5 etager, i meget moderne og indbydende lokaler. Gulvet er belagt med mørke tæpper, og der er lyse troldtekt plader på loftet med indbygget lys. De fleste gangarealer m.v. er belagt med flotte massive egetræsplanker.

P.g.a. bygningens fleksible struktur, er der mange indretningsmuligheder og lejemålene kan tilpasses i meget varierede størrelser fra 216 kvm til p.t. ca. 3.407 kvm.
Lejemålene er varieret indrettet med åbne kontormiljøer, cellekontorer, receptioner og mødelokaler. I alle lejemål er indrettet mindre tekøkkener.

Ejendommens tidligere lejerforening er opløst og der er alene pligt til medlemskab af husets fælles kantineordning, hvortil der betales pr. medarbejder. Kantinen benyttes af ejendommens andre lejere og er placeret i flotte lyse lokaler i stueetagen med udsigt til Kolding Å og havneområde, og med adgang til større terrasse ud til Kolding Å.

Til de enkelte lejemål hører flere velindrettede og velholdte fællesarealer, herunder toiletter, tekøkken, cafemiljø, kantine, opholdsareal og mødelokaler. Derudover en konferencesal der kan benyttes efter aftale.

Ejendommen har gode parkeringspladser lige ved lejemålene. Pladserne kan lejes i pulje eller eksklusivt for hhv. kr. 500/mdr & kr. 600/mdr. Derudover er der mulighed for adgang til 15 gæsteparkeringspladser imod betaling af kr. 18 pr. m²

Af lejere i ejendommen kan bl.a. nævnes: Ingram Micro Mobility Danmark A/S, Tegnestuen Mejeriet og Trekantområdet Danmark.

Meget centralt beliggende kontorejendom med kun ca. 500 m. til Kolding Banegård, gågaden og i umiddelbart sammenhæng med Campusområdet med SDU, IBA, IBC, Kolding VUC, flere banker som bl.a Danske Bank, Sydbank og Nordea, Retten i Kolding og lignende kontorejedomme. Et område i løbende udvikling i midtbyen - og dog i tæt kontakt til Kolding Å og havnemiljø.
Afstanden til E45 ved både Kolding nord og Kolding Syd er ca. 4,5 km (7 min.)

Økonomi

Årlig leje
1.147.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.506.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
125.550,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.215,-
Årlige driftsudgifter kr.
359.600,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
290,-

Lokalet

Etage areal
1240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kantine
Kantineordning
Tekøkken
Opholdsareal
Parkeringsplads
Reception
Terrasse
Toiletter

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere