SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 13, 6700 Esbjerg

Kontor-/kliniklejemål centralt i Esbjerg

119.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001749Type : Kontor

Velindrettet lejemål på 174 m², pt. indrettet til klinikformål, med flotte lyse rum og god fleksibilitet – og med momsfri leje

Pænt, lyst kontor-/kliniklejemål på 174 m² med central beliggenhed i gågade, i ejendom med elevator

Lejemålet er meget centralt beliggende i Esbjerg, på hjørnet af Kongensgade og Englandsgade, i en markant ejendom, som desuden huser Arbejdernes Landsbank og en tandlægeklinik.

Arbejdernes Landsbank ejer også ejendommen, og råder over både kælder, stueplan og 1. sal. Derudover har tandlægeklinikken hele 3. salen og en mindre del af 2. sal.

Dette lejemål udgør 174 m2 og ligger på 2. sal, og har sin indgang fra Kongensgade, hvorfra der er videre adgang både via elevator og trappeopgang.

Lokalerne er gennem en årrække benyttet til klinikformål og fremtræder meget velindrettede til fortsat samme formål.

Indretningen er smagfuld, lyst og imødekommende, og indeholder samtidig en god fleksibilitet, idet rum nemt kan sammenlægges eller splittes mere op – alt efter en ny lejers behov.

Lejemålet har egne toilet- og køkkenfaciliteter og er derudover begunstiget med 7 kontorer/mødelokaler/behandlingsrum i varierende størrelser, der alle byder på en god loftshøjde og masser af lysindfald fra de mange vinduer i facaderne.

Til lejemålet hører andel af fællesareal på godt 22 m2, som også tandlægeklinikken har adgang til, der rummer ekstra toiletfaciliteter, depot, fordelingsgang, baggang/bryggers og bagtrappe (flugtvej). De 2 toiletter er dog fordelt således, at tandlægeklinikken og dette lejemål har hvert sit.

Selvom lejemålet pt. er indrettet til klinikformål og lejen ikke tillægges moms – og lejemålet derfor fortsat er meget oplagt til ikke-momspligtige formål, er lokalerne også meget anvendelige til kontorformål, som de også tidligere har været benyttet til.

Der medfølger ingen P-pladser på selve grunden, men gratis offentlige parkeringsarealer findes inden for kort afstand, ligesom private P-pladser tillige kan lejes i nærområdet.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.


Beliggenhed:
Kongensgade rummer et væld af forskellige butikker, caféer m.v. og har en helt særlig puls. Her er man tæt forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som dermed er et trækplaster for megen løbende aktivitet.

Specifikt denne del af Kongensgade, hvor man via Englandsgade kan krydse gågaden med bil, har en nem tilgængelighed. Her befinder man sig samtidig midt mellem torvet og ”Shoppingcenter Broen”, der åbnede i 2017 og som ligger ved siden af banegården. Af flere årsager er der derfor også er god kundetilstrømning i nærområdet.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste par år gennemgået en stor og omfattende gågaderenovering, med nye gadebelægninger, gadebelysning m.m., som har givet Kongensgade et stort kvalitetsmæssigt løft og cementeret Kongensgade som Sydvestjyllands ubestridte handelsgade.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
119.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
119.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.950,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
686,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
174 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Fællesareal
Toilet
Kælder
Køkkenfacilitet
Parkeringsareal
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere