SENEST SET
FAVORITTER

Nordre Dokkaj 1, 6700 Esbjerg

Unikke kontorlokaler udlejes

453.950,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 5337-LType : Kontor

Med bedste beliggenhed på Esbjerg Havn udlejes helt unikke lokaler.

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere har fornøjelsen at stå for udlejning af et af Esbjerg måske mest attraktive kontorlejemål. I hvert fald fantastiske faciliteter i en ejendom med en beliggenhed og et miljø der vil tiltale mange lejere og ikke mindst deres ansatte.

Det historiske Pakhus, som er erklæret bevaringsværdig, er tegnet af arkitekt C.H. Clausen i 1909 til brug for Jysk Andels Foderstofforretning. C. H. Clausen var også arkitekten på bl.a. Vandtårnet, Det Gamle Fiskepakhus, Havneadministrationen m.fl. og har sat et markant præg på Esbjerg. I bygningen indrettedes kontorer og pakhusplads til korn og foderstoffer. Senere blev pakhuset solgt til E & C til samme formål.

I 1974 lejede Niels Winther og Co. en del af bygningen og indrettede kontorer på 1. sal. Selskabets store ekspansion krævede plads, hvorfor man i 2003 købte pakhuset og renoverede lokalerne og ejendommen som det står i dag.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i hjertet af Esbjerg/Havnen mellem Musikhuset og DOKKEN og med de førende olieselskaber som naboer. Der er etableret en gangbro direkte til byens centrum. Der er gode parkeringsfaciliteter i umiddelbar tilknytning til lejemålet.

Ejendommen er beliggende udenfor havnens terrorsikringsområde. Lejer skal være havnerelateret og kunne godkendelse af Esbjerg Havn.

Beskrivelse:
Lejemålet er indrettet i et tidligere pakhus renoveret med respekt for ejendommen smukke udseende bl.a. med synlige hanebjælker, alt holdt i maritim ånd og i bedste materialevalg.

Lejemålet som ligger på 1. sal er indrettet med stort kontormiljø og reception, 2 chefkontorer med glaspartier, stor kantine med skydedør til konferencerum, garderobe, toiletter samt diverse arkiv og printerrum.

Lejemålet fremstår rigtig pænt og lyst med mange vinduer mod Dokhavnen/kajanlæg.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
428.750,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
453.950,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.829,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
926,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
51,-

Lokalet

Etage areal
490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2123 m²

Faciliteter

Arkiv
Garderobe
Glasparti
Kantine
Parkeringsfaciliteter
Reception
Toiletter
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere