SENEST SET
FAVORITTER

John Tranums Vej 23, 6705 Esbjerg Ø

Kontorlokaler i unik domicilejendom

275.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 1833Type : Kontor

Esbjerg Business Park

Kontorlokaler med plads til dine behov
En af Esbjergs flotteste domicilejendomme på hele 8.334 m² giver plads til drømmen om kontorer i lækre omgivelser. Her har du f.eks. mulighed for at leje en hel fløj, eller en hel etage.

Esbjerg Business Park - Airport er det nye kontorhus i Esbjerg, med perfekt beliggenhed lige ved motorvejen og Esbjerg Lufthavn. Ejendommen har lejere som Ucon, XPConsult, Trifork, Ventus Advokater, Scan Global Logistics og Det Faglige Hus.

Høj standard og billige driftsomkostninger
Ejendommen er på i alt 8.334 m² og er opført i smukke og gedigne materialer, som opfylder alle krav til moderne byggeri. Bygningen er skabt til fremtiden som en A1-ejendom, hvilket betyder at ejendommen er miljøvenlig og billig i drift.

Kolding, Vejle, Middelfart og Fredericia på under 60 minutter
Den attraktive beliggenhed lige ved motorvejen betyder, at du hurtigt kan være på farten og nå de store byer i Trekantsområdet på under 60 minutter.

Gode faciliteter og gratis parkering
Der er adgang til ejendommen via et fælles stort og flot indgangsparti, der åbner op til et lyst og imødekommende samlingsrum, som går op gennem hele bygningens højde. Her møder du også den fælles reception. Derudover indeholder ejendommen kantine og mødelokaler, som kan benyttes efter aftale.

Skab dit eget univers
Ejendommen er opført som et "Y" og er designet, så alle kontorområder er disponeret med en bygningsdybde, der giver gode dagslysforhold og fleksible indretningsmuligheder. Lokalerne er indrettet med høje kvalitetskrav. Du har mulighed for selv at vælge farver og tapeter i din afdeling, hvis du f.eks. lejer en hel fløj, der primært er indrettet med flerrumskontorer adskilt med glasvægge.

Også plads til din virksomhed
Lokalerne er anvendelige til mange former for salgs-, udviklings- og administrative aktiviteter, men vil helt naturligt også henvende sig til virksomheder indenfor bl.a. olie-, vind- og gasaktiviteter, IT-brancher samt ingeniør- og rådgivningsvirksomheder.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
206.250,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
275.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.917,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.100,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.750,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
275,-

Lokalet

Etage areal
250 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Indgangsparti
Kantine
Parkering
Reception
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Kontor / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere