SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 45, 6700 Esbjerg

350 m2 butik + lager, gågaden, Esbjerg

838.900,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6891Type : Detailhandel/butik

Regulær butik med gulv i gadeniveau på solsiden af Danmarks længste gågade, Kongensgade, Esbjerg

Butikslejemål på solsiden på den bedste strækning af Kongensgade - Danmarks længste gågade - i Esbjerg mellem Torvet og Smedegade. Her finder vi mange interessante lejere som 2 Matas-butikker, Only, Vero Moda, Zizi, Tøjeksperten, Viktor, Marie Lahn, Føtex, Expreso House, McDonalds og mange flere.
Butikken er den eneste i den velholdte bevaringsværdige ejendom fra 1889 og fremstår med flot facade med 2 store udstillingsvinduer fra gulv til loft samt overdækket indgangsparti med dobbelt glasdør. Gulvet er i langt den største (forreste) del i niveau med gågadens nye, flotte belægning, så butikken er handicapvenlig og også for barnevognskunder og rollatorkunder. De bageste ca 80 kvm befinder sig 2 trin over dette niveau og er i dag adskilt fra butikken med let væg til lager, men kan nemt inddrages til butik som tidligere. Loftshøjde + 2,5 m.
Butikslokalet er stort og regulært og har kun 7 søjler og vil være velegnet til stort set alle brancher, evt. også til restaurant.
Der hører 2 p-pladser til lejemålet ved personaleindgangen fra gården, der er en del af et større gårdfællesskab for flere ejendomme langs Kongensgade, Kirkegade og Skolegade, hvor flere restauranter har udeservering i gården om sommeren. Gården er nylig brolagt med røde Gørding-klinker og har indkørsel fra Kirkegade (uden begrænset højde) og giver et flot og spændende miljø for kunder, lejere og personale.
I stueetagen forefindes ældre personaletoilet samt rampe, så paller kan køres ind i butikken fra gården.
På 1. sal lager, frokostrum m/udgang til altan, toilet m/håndvask samt stor lagergang og på 2. sal (står råt) repos samt 5 gode lagerrum.
Butikken har gennem mange år været anvendt af Esbjergs exclusive og førende skotøjsforretning ØRNEN, men vil med sin gode beliggenhed og funktionelle form og indretning være meget anvendelig til stort set alle andre brancher og udvalgsbutikker, evt. også til restaurant p g a beliggenheden på solsiden af den mest frekventerede del af gågaden.
Lejemålet overtages snarest og som det er og forefindes og der gives ret til afståelse inden for samme branche som lejers, således at lejer er godt beskyttet.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
825.700,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
838.900,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
69.908,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.152,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
18,-

Lokalet

Etage areal
728 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
538 m²

Faciliteter

Altan
Toilet
Indgangsparti
Handicapvenlig
Lagerrum
Rampe
P-plads
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere