SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 86, 6700 Esbjerg

Flot og indbydende strøgbutik i Esbjerg

399.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001683Type : Detailhandel/butik

På synlig hjørneplacering i gågaden, lige foran Føtex, udbydes butikslejemål i en af byens mest markante ejendomme, ”Esbjerghus”

På attraktiv hjørneplacering i gågaden udlejes flot højloftet butik på 216 m² med 120 m² god kælder.

Dette butikslejemål er beliggende i en yderst præsentabel og smuk ejendom fra år 1910, ”Esbjerghus”, som gennem årene er løbende vedligeholdt med respekt af ejendommens historie og arkitektur. Den markante ejendom er tegnet af arkitekt C.H. Clausen, som hentede inspiration fra tysk nybarok og dansk palæstil, hvilket med al tydeligvis ses af ejendommens mange detaljer – bl.a. udskæringer over vinduer og kobberudhæng over stueetagen.

I alt andrager lejemålet 336 m² og består af stueplan på 216 m² med tilhørende kælder på 120 m².

Selve butikken i stueplan er i hele facaden indrettet med store vinduespartier fra gulv til loft, som sikrer et godt lysindfald og de bedst tænkelige forhold for en effektfuld butiksudstilling. Dertil kommer en særdeles god loftshøjde, som sikrer luft i butikken og understreger lokalernes høje butiksmæssige standard.

Butikken fremtræder i dag flot istandsat og spændende indrettet som tattooshop, der pga. flerårig vækst rykker til flere m² på en anden lokation i nærområdet. Tidligere har lejemålet huset en optiker- og brilleforretning. Indretningen er overvejende åben og sammenhængende, med adgang til et toilet bagerst samt et særskilt rum, som tidligere har været køkken, men som nu bruges til depot. Fra stueplan er der adgang til aflåst varegård.

Via butikken er der en indvendig trappe til kælderen, der fremtræder tør og meget anvendelig. Kælderen har gennemgået stor istandsættelse og har været i brug til kunder i tattoosalonen. Det er også i kælderen køkken og personalerum ligger, ligesom der er tilstødende lagerrum i kælderen på i alt 120 m².

De nærmeste naboer og genboer er bl.a. Marie Lahn, Slikhuset, Smarteyes, Jack & Jones, Vero Moda og CeriX (skønhedskæde). Lige bagved ligger desuden varehuset Føtex, der er meget velbesøgt og som sikrer et godt konstant kundeflow i nærområdet.

Til lejemålet hører ikke brugsret til parkeringspladser, men parkeringsforholdene er rigtig gode i nærområdet med 2 timers parkering.

Til lejemålet hører ikke en egentlig brugsret til parkeringspladser, men parkeringsforholdene er rigtig gode her tæt på lejemålet, med gratis 2 timers parkering – og tilmed ligger Føtex’ parkeringshus placeret helt tæt på.

Beliggenheden/området:
Kongensgade rummer et væld af forskellige butikker, caféer m.v. og har en helt særlig puls. Her er man tæt forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som dermed er et trækplaster for megen løbende aktivitet.

Specifikt denne del af Kongensgade har en særlig stor kundetilstrømning pga. Føtex placering lige bagved ejendommen, hvor også mange handlende i området parkerer omkring.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste par år gennemgået en stor og omfattende gågaderenovering, med nye gadebelægninger, gadebelysning m.m., som har givet Kongensgade et stort kvalitetsmæssigt løft og cementeret Kongensgade som Sydvestjyllands ubestridte handelsgade.

Forslag til anvendelse

Butik
Café
Butikker

Økonomi

Årlig leje
399.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
399.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
33.300,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.189,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
336 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4920 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Kælder
Lagerrum
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere