SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 227B, 6705 Esbjerg Ø

Boksbutik med attraktiv synlighed

321.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67000874Type : Detailhandel/butik

Velindrettet, nyere boksbutik på 378 m², med attraktiv placering ved stor indfaldsvej fra motorvejen.

Butikken er beliggende i den østlige del af Esbjerg – tæt på motorvej E20 – og med facade direkte til en af Esbjergs mest trafikerede indfaldsveje.

Området er kendt som et attraktivt erhvervsområde med et godt miks af butikker, blandt andet en Lidl-dagligvareforretning, McDonald’s, Esbjerg Bazar, en stor nyindrettet Røde Kors-butik, Quick Pot samt flere af byens største bilforhandlere – såsom Bent Pedersen A/S (Mercedes, FIAT, Alfa Romeo, Mitsubishi m.fl.) og Bjarne Pedersen A/S (Volvo, Ford, Renault m.fl.).

I samme ejendom som dette lejemål ligger en nyere Jem & Fix-forretning (fra 2015) på ca. 1.700 m², med hvem man deler indkørsel og parkeringsplads med.

Indkørslen til og fra Storegade deles endvidere med McDonald's - og særligt disse to forretningskoncepter (McDonald's og Jem & Fix) sikrer lejemålet et ganske betydeligt kundeflow.

Hvor Jem & Fix er placeret bagerst i ejendommen, ligger nærværende butik på 878 m² forrest mod Storegade, og har således en optimal synlighed i forhold til indfaldsvejens megen trafik, hvor der desuden kun er få hundrede meter til motorvejsafkørslen.

Butikken udgør et samlet areal på 878 m² og har siden ejendommens opførsel i 2007 været anvendt til kontorforsyningsforretning – og er anvendelig til mange former for butiksudstilling, engrossalg, kombineret showroom/lager m.m.

Såvel ude som inde fremtræder ejendommen og lejemålet i særdeles pæn og præsentabel stand. Lejemålet er lyst og veldisponeret indrettet med et stort regulært butikslokale, tilstødende lager med automatisk port mod parkeringspladsen samt, bagerst i lejemålet, personale- og velfærdsfaciliteter.

Loftshøjden er på ca. 5,35 meter og der er godt med lys og luft overalt.

OBS: Det er muligt at opdele lejemålet i 2 mindre enheder på mellem 400-500 m² - og samtidig etablere egen kundeindgang i begge lejemål. Forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler
Showroom
Butikker
Butik
Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig leje
302.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
321.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.775,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.900,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-

Lokalet

Etage areal
378 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6981 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Port
Lager

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere