SENEST SET
FAVORITTER

Præstegårdsvej 9, 8960 Randers SØ

Spændende lejemål m/kontor og værksted/lager! Synlig og

180.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000334Type : Kontor

Alternativt erhvervslejemål med spændende indretning /kontormiljø og hertil stort isoleret 2-delt værksted/lager/garage! Mange

Alternativt erhvervslejemål med spændende indretning / kontormiljø og hertil stort isoleret 2-delt værksted/lager/garage!  Mange p-pladser til kunder og/eller personale, arbejdsbiler mv. Vil være lige "til højrebenet" for f.eks. en tømrer-, murer- eller malermester, salgskontor m/værkstedsbehov el.lign.   185 m2 spændende kontormiljø: Indgang via en stor tagterrasse, og Indeh.: Stor åben hall med trappe og ovenlysvindue - plads til reception/ showrum/krea-rum mm. og herfra fordeling til stort baderum, 2 toiletrum, 2 depot-/serverrum, 3 til 4 spændende og lyse kontorer med store vinduer og kipførte lofter, og endelig et kantine/køkkenrum.  180 m2 stort 2-delt værksted/lager/garage - Ind fra Præstegårdsvej er der en stor lukket gårdsplads, som er delvist udlagt med flisebelægning og dels med granitskærver. Herfra indgang til stort værksted/lager/garage med 2 alu-porte og 2 døre. Bygningen er fuld isoleret og opvarmet indeh.: stort værksted med malet gulv og troltekt på loftet, her er monteret spånudsug til træbehandlings-maskiner. Fra værkstedet er der dobb.dør mod lager/garage i den ene ende og 3 depot-/lagerrum i den anden ende af lokalet!
Lejemålet har indkørsel fra Præstegårdsvej og mulighed for at etablere indkørsel via Grenåvej også, hvis der måtte være ønske om det fra lejers side! Fra gårdspladsen er der via ståltrappe opgang til stor tagterrasse på ca. 50 m2, hvorfra der er indgang til førnævnte kontorer mv.

Forslag til anvendelse

Kontor
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
180.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
493,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
365 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3977 m²

Faciliteter

Depot
Baderum
Garage
Hall
Kantine
Lagerrum
Ovenlysvindue
P-plads
Reception
Toiletrum
Gårdsplads
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere