SENEST SET
FAVORITTER

Vestre Kongevej 4A, 8260 Viby J

Flot og synligt kontorlejemål i Viby

432.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2403114Type : Kontor

 

Lejemålet
Ejendommen er beliggende på rolig vej i Viby - i Bakkekvarteret. Her er der kort afstand til E45, Viby Torv, Aarhus C samt til letbane stop.

Lejemålet har synlig facade imod Skanderborgvej, hvor der er god mulighed for skiltning.

Der er rigtig gode p-forhold til medarbejdere samt kunder.

Hele ejendommen er omkranset af grønne arealer med flere hyggelige terrasser.

Adgangen til lejemålet sker via flot atriumopgang. Når man træder ind ad døren, findes reception samt toiletforhold. Herefter findes køkken/kantine, hvor der er god plads til medarbejderne og evt. storrumsmøder.

Det resterende areal er opdelt i mindre og større kontorer samt et storrumskontor - dette kan opdeles i flere mindre enheder.

De mange vinduer giver et rigtig godt dagslys, og giver mange muligheder for opdeling af rummet. Gulvene er beklædt med et flot gulvtæppe, som giver en rigtig god akustik i lokalerne.

Fra den 01.09.2024 vil der være mulighed for flere m² således, at lejemålet i alt kan komme op på ca. 1.440 m². Men der kan eksempelvis også være mulighed for 720 m².

Området
Viby J er et attraktivt erhvervsområde i Aarhus. Store virksomheder som Dansk Supermarked og Arla Foods er blandt de mange virksomheder, der har domicil i Viby J.

Bydelen består af områderne Viby J, Kongsvang og Rosenhøj. En af kvaliteterne for denne bydel er, at infrastrukturen i og omkring Viby J er særdeles god, idet bydelen har egen station og tre Letbanestop, et i hver bydel. Samtidig er der hurtig forbindelse til Aarhus Syd Motorvejen, der er forbundet med Østjyske Motorvej og gør det nemt for den stigende grad af pendlere at nå på arbejde i for eksempel olding, Vejle, Horsens, Skanderborg, Herning og Silkeborg. Folk, der er bosiddende uden for Viby, får derved lettere ved at komme til de mange arbejdspladser, som området har.

Ved Viby Torv finder man indkøbscentret Viby Centret, og nord for Ringvej Syd ligger indkøbscentret Mega Syd, der især rummer store forretninger og boksbutikker. På Ringvej Syd kører op imod 20.000 bilister om dagen, hvilket giver en optimal trafik til Mega Syds mange boksbutikker. Af butikker kan blandt andet nævnes Elgiganten, Bauhaus, McDonalds, JYSK, Petworld, Harald Nyborg og mange flere.

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
396.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
432.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-

Lokalet

Etage areal
360 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gulvtæppe
Kantine
Reception
Storrumskontor
Toiletforhold
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere