SENEST SET
FAVORITTER

Sommervej 31D, 8210 Aarhus V

Lækkert storrumskontor

1.231.470,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173526Type : Kontor

Lækkert storrumskontor i Zenit Company House

Kontoret er beliggende på Sommervej i Aarhus V - en beliggenhed, som udmærker sig ved den meget korte afstand til både motorvej E45 og til Aarhus centrum. Området har særdeles gode offentlige transportmuligheder, ligesom der ved ejendommen er anlagt parkering til såvel biler som cykler. Ønsker du at være tæt på Aarhus centrum og på samme tid være tæt ved motorvej E45 i både nord- og sydgående retning - så kunne dette være en oplagt mulighed for dig.

Kontoret på ca. 826 m² er beliggende på 3. sal med flot udsigt ind over Aarhus. Kontoret entreres via et meget præsentabelt velkomstareal, som deles med de øvrige lejere i ejendommen, og som er udstyret med elevator samt trappetårn. Lejemålet er indrettet med en velkomstgang, hvor ét af mødelokalerne også er, således kan man med fordel holde møder, hvor diskretion eksempelvis kræves. Selve kontoret er indrettet i et meget åbent og lyst miljø med vinduesbånd på begge sider af lejemålet og med adgang til i alt 3 mødelokaler (hertil det mødelokale, som ligger lige, hvor man kommer ind). Der er adgang til eget te-køkken, 3 gode toiletter, 5 mindre depotrum samt 1 større depot/printerrum mv. Rumopdelingerne er lavet i henholdsvis gips og glas og fremstår moderne og tidssvarende. Lofterne i lejemålet er lavet i system med indbygget grundbelysning og ventilation/køl.

Lejemålet er allerede yderst velindrettet i forhold til at udnytte arealerne bedst muligt, og lejemålets faciliteter sikrer et behageligt arbejdsklima.

Udenomsarealerne er udlagt til grønne områder og beplantninger, og så naturligvis et stort parkeringsareal, hvoraf dette lejemål råder over i alt 17 p-pladser. Som lejer i Zenit Company House har du adgang til en skøn og solrig tagterrasse, hvor adgang findes lige udenfor nærværende lejemål, som gør det attraktivt og nemt at benytte.

Som lejer i Zenit Company House har man naturligvis adgang til huset store fælles kantine samt fælles mødelokaler og fitnessrum.

For at høre nærmere omkring mulighederne i dette flotte kontor kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - for en uforpligtende og fortrolig snak på tlf. 2212 1522 eller for nærmere materiale eller ønske om fremvisning på lars.kjaer@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
970.670,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.231.470,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
102.623,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.379,-
Årlige driftsudgifter kr.
260.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
292,-

Lokalet

Etage areal
893 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Fitnessrum
Kantine
Mødelokale
Parkering
Storrumskontor
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere