SENEST SET
FAVORITTER

Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

10-50 m² kontor i full-service erhvervspark

28.952,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173143Type : Kontor

 

Introduktion
Ecopark er en full-service udviklingspark for virksomheder, der ønsker at drive forretning i innovative omgivelser. Ecoparks nuværende lejere er fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med op til 20 medarbejdere. Som lejer bliver du en del af et større fællesskab med optimale muligheder for at netværke. Ecopark tilbyder fleksible rammer, med mulighed for at op- og nedskalere efter behov. Samtidig tilbydes adgang til moderne konference- og mødelokaler og en lang række basisydelser, som giver nystartede eller etablerede virksomheder optimale muligheder for vækst.
 
Ecoparks full-service koncept omfatter:

• Eget kontor eller fast arbejdsplads
• Gratis parkering
• Rengøring og forbrug inklusiv i lejen
• Gratis brug af mødelokaler (op til 4 timer ad gangen)
• Bemandet reception og post/pakkemodtagelse
• Kantine med økologisk bronzemærke
• Eget IT-netværk
• Mulighed for adgang til fitnessfaciliteter
• Mulighed for leje af lager- og værkstedsfaciliteter
• Events og netværk
 
Mange af Ecoparks virksomheder er indenfor cleantech-branchen eller cirkulær økonomi, men der er plads til andre fagligheder til understøttelse af virksomhedsdrift, f.eks. rådgivere indenfor byggebranchen, softwareudvikling, regnskab og økonomi, juridisk rådgivning, marketing, IT-support, mv.
 
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i en større erhvervspark, med facade ud til Åby Ringvej i den vestlige del af Aarhus. Desuden tilbydes der gratis parkering på ejendommen. Ecopark er let tilgængelig i bil med kun 5,5 km til Motorvej E45 / Herningmotorvejen ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest. Med direkte udkørsel til Åby Ringvej er der nem og hurtig adgang til at nå alle dele af Aarhus. Køretiden til Aarhus Centrum / Havnen er ca. 10 min. Ecopark er også velforsynet med offentlige transportmuligheder, hvor bl.a. bus 6A kan nås med mindre end 5 min. gang.
 
Beskrivelse
Lejemålet indgår i Ecoparks ca. 12.000 m² store bygningskompleks fordelt på kontor-, konference-, møde-, lager- og værkstedsfaciliteter beliggende på en ca. 37.000 m² stor matrikel med plads til udendørs opmagasinering og parkering.
 
Lejemålet ifølge nærværende opstilling er baseret på et selvstændigt kontorlokale beregnet til 1-2 arbejdspladser på ca. 10 m² netto, samt andele af fællesarealer på ca. 10 m², beliggende i ejendommens hovedbygning.
 
Den C.F. Møller arkitekttegnede hovedbygning fremstår af karakteristiske murede facader og store glaspartier, som indvendigt er fleksibelt indrettet og nemt at opdele ved behov for leje af færre såvel som flere kvadratmeter. Der er endvidere mulighed for at leje lager- eller værkstedsfaciliteter i de øvrige bygninger på matriklen.
 
Kontorerne fremstår lyse og indbydende med et godt og naturligt lysindfald fra vinduespartier i siderne af bygningen. Lokalerne er belagt med enten mørke gulvtæpper eller linoleumsgulv. Lofterne er systemlofter med indbyggede lyskilder. Der er desuden ventilation i kontorerne med køling, som er med til at sikre et godt indeklima. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet.
 
Ecopark tilbyder gode fællesfaciliteter for sine lejere med bl.a. en lækker kantine i hovedbygningen med mulighed for (mod betaling) at indgå i ejendommens kantineordning, bemandet reception med gæste- og pakkemodtagelse, adgang til moderne konference- og mødelokaler, motionsrum samt bad- og omklædningsfaciliteter. Ecopark varetager desuden alle drifts- og renholdelsesopgaver på fællesarealer samt renholdelse i kontorerne, hvilket gør det let og økonomisk at være lejer i ejendommen.
 
Særlige Startup vilkår
Ecopark har som formål at støtte særligt StartUp virksomheder, og tilbyder derfor en række attraktive vilkår på individuel basis – herunder på depositum, opsigelsesvarsel, og trappehusleje.
  
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
21.852,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
28.952,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
2.413,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.448,-
Årlige driftsudgifter kr.
7.100,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
355,-

Lokalet

Etage areal
20 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Glasparti
Gratis parkering
Kantine
Kantineordning
Linoleumsgulv
Motionsrum
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Reception
Lager
Kontor

Teknik

Fibernet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere