SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksværkvej 20, 3600 Frederikssund

Lejemål i nyt boksbutikprojekt

825.750,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 11405493Type : Detailhandel/butik

Spændende projekt midt i Frederikssund. Projektet omhandler konvertering til en nyrenoveret og attraktiv boksbutikejendom.

Projekt med boksbutikker centralt i Frederikssund
- God mulighed for boksbutik til billig startleje
- Overtages som regulær “white box“ eller opdateres i samarbejde mellem lejer og udlejer
- Gode parkeringsforhold
- Nyt facadeparti og mulighed for flere vinduer
- Lyse lejemål med ovenlys

Lejemål i nyt boksbutikprojekt midt i Frederikssund
Velkommen til dette spændende boksbutikprojekt midt i Frederikssund. Projektet omhandler konvertering af en utidssvarende kontor- og lagerejendom, til en nyrenoveret og attraktiv boksbutikejendom med gode tilkørselsforhold. Ejendommen er opført i 1967 og ombygget i 1990, men vil i forbindelse med konverteringen fra kontor- og lagerejendom til boksbutikker blive gennemgående renoveret, facaderne vil blive malet, der vil blive etableret nye indgangspartier og tilkørselsforholdene samt p-arealer vil blive opdateret og om muligt omlagt. Ejendommen rummer i alt ca. 8.500 m² og kan lejes af én stor lejer, eller i mindre enheder fra 290 m² og opefter. Der er mulighed for at tilleje kontorlokaler til butikkerne i samme ejendom. Det påtænkes, at der ved udvikling af boksbutikkerne vil blive etableret en takeaway-restaurant på ejendommens p-areal, samt ladestationer til el-biler. Der kan etableres ca. 200 p-pladser på ejendommen, og der vil herefter forsat være mulighed for vareindlevering via ramper
på bygningens bagside. Der vil blive mulighed for meget synlig markedsføring i form af skiltning på ejendommens facade mod J. F. Willumsens Vej og på pyloner eller flag langs med vejen. Butikkerne vil blive leveret som whitebox eller efter nærmere
aftale med udlejer. Der er højt til loftet i lokalerne og rigeligt med ovenlysvinduer der giver naturligt lysindfald i lejemålene. Der etableres personalefaciliteter i alle lejemål. Lejemålene kan anvendes til arealkrævende detail og støjende indendørs aktiviteter f.eks. legeland, bowlingbane, gocart center eller lign, samt liberale erhverv. Projektet igangsættes når der er én til to ankerlejere, der har forpligtet sig til projektet.

Økonomi

Årlig leje
787.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
825.750,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
68.813,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.101,-
Årlige driftsudgifter kr.
38.250,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
51,-

Lokalet

Etage areal
750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Facadeparti
Indgangsparti
P-plads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Maj2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere