SENEST SET
FAVORITTER

Gravensgade 1B, 9000 Aalborg

Charmerende detaillejemål i Gravensgade

304.358,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9631 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 912111385Type : Detailhandel/butik

Ca. 150 m² flot højloftet butikslokale + ca. 75 m² lager og velfærd. Ca. 12 meter god bred facade med store udstillingsvinduer

Lejemålet har god synlighed og har flot vinduesfacade med tynde sposser og niveaufri adgang fra Gravensgade, som er kendetegnet med mange velbesøgte specialforretninger, herunder bl.a Kaffebaren, Maria Grams Eftf., B. Young, optiker Ganer og Robenhagen, Vangsgård Konfektion, Dekarl m.v.

Lejemålet, på i alt ca. 225 m², og består af regulært butikslokale på ca. 150 m² med ca. 3 meters loftshøjde. 3 store vinduespartier med gode udstillingsmuligheder. Lyst trægulv og gipslofter. Direkte fra butikken adgang til trappe til underetagen, hvor der findes personalefacilitet i form af køkken med spiseplads adgang til toilet samt lager.

Gravensgade er en gågade i Aalborg Centrum. Gaden blev anlagt omkring år 1550 på voldterrænet langs Vesterå, som var en del af byens befæstning. I 1930erne var Gravensgade og Vesterå en hovedfærdselsåre til Pontonbroen, indtil Vesterbro og Limfjordsbroen blev indviet. Gravensgade blev indviet som Aalborgs første gågade i oktober 1963 under sloganet 'Gå i gågaden – Gå i Gravensgade'.

I syd forbindes Gravensgade med Algade og den nye Budolfi Plads, mod nord er der forbindelse til Bispensgade og Vesterå. Man kan desuden komme til Aalborg Kloster via Latinergyden. Gravensgade huser en række udvalgsvarebutikker, og i 2011 blev Gravensgade til en Grøn Gade som fokuserer meget på miljø og energi.

Økonomi

Årlig leje
261.115,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
304.358,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.363,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.353,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.243,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
192,-

Lokalet

Etage areal
225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gipslofter
Toilet
Spiseplads
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere