Kontor til leje i Aalborg Kommune

Leder du efter kontor til leje i Aalborg? Ejendomstorvet er, som Danmarks førende erhvervsportal, med til at kunne præsentere masser af ledige kontorlokaler og mange kontorlejemål. Ejendomstorvet er dog meget mere end det, da vi faktisk også kan introducere dig overfor tusindvis erhvervslokaler, erhvervslejemål og erhvervsejendomme - hvoraf en stor del altså er ledige butikslokaler til leje i Aalborg.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Fordi vi også har mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsudbydere tilknyttet, er du sikret det bedste udbud over spændende kontorlokaler, så du kan finde det rette kontor på en attraktiv adresse for dig og din forretning. 

Lej kontor i Aalborg

Inden du finder kontor leje i Aalborg, så kunne det måske være rart med lidt information? Aalborg er den fjerdestørste by i det danske kongerige og benævnt som Nordjyllands hovedstad. Aalborg er yderligere en by i vækst - både når det kommer til beboelse, indbyggere og erhvervsmuligheder.

Ledige kontorlejemål i Aalborg centrum

Aalborg centrum er uden tvivl den beliggenhed, hvor det største udbud af kontorlejemål finder sted. Her er det værd at benævne kulturlivet, hvor Aalborg Kunstpavillon, Aalborg Teater og KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg sætter sine tydelige præg.

Kontor til leje i Aalborg C

Centrale placeringer for nye kontorlokaler

Der er mange spændende placeringer, når det omhandler hjertet af Aalborg. De mest centrale områder for forskellige kontorlokaler er særligt Nytorv, Bispensgade, Østerågade, Algade samt Gammeltorv, som alle huser et pulserende forretnings- og erhvervsliv.

Transportmuligheder til- og fra dit lejemål

Når du skal finde kontorlokaler til leje i Aalborg er den transportlige del essentielt, da de fleste virksomheder gerne ser, at medarbejdere hurtigt og let kan komme til- og fra kontorlokalet. Aalborg har gode transportmuligheder; både Aalborg Busterminal og Aalborg Station med hyppige lokal samt landsdækkende afgange.

Sidst men ikke mindst, så er der Aalborg Lufthavn med omtrent 20 daglige afgange.

Find den rigtige størrelse på dit kontor

Det giver sig selv, at dine kontorlokaler til leje i Aalborg skal have plads til alle dine medarbejdere. Dertil er det heller ingen hemmelighed, at det er fjollet at betale for en masse plads og kvadratmeter, som du ikke benytter og udnytter.

Dertil skal du måske have en frokoststue, et mødelokale, storrumskontorer eller mange kontorlokaler til dine medarbejdere? Overvej gerne, hvad du har behov for, når det omhandler størrelsen på kontoret.

Butikkens pris og årlige leje

Der er selvfølgelig mange forskellige prisklasser, når du leder efter kontor til leje i Aalborg. Som udgangspunkt kan du forvente at jo større kontorlokaler, jo højere pris. Det samme gælder for placeringen; jo tættere på centrum - desto højere husleje.

På Ejendomstorvet viser vi dig butikken pris som årlig leje inklusiv drift, så du altid ved, hvor meget du skal betale for dit kontorlejemål.

Mange kontorlejemål er én af mange gode grunde til at lede efter kontor i Aalborg

Diversiteten i såvel prisen, størrelsen og beliggenheden er absolut nogle af de bedste argumenter for, hvorfor Aalborg er et godt sted at finde kontorlokaler. Derudover er der mange kontorlokaler, ligesom efterspørgslen for kontorlokaler ligeledes er høj.

Byens mange muligheder for både privatpersoner og erhverv er også en årsag til, at forretninger og virksomheder trives i Aalborg.

Eget kontor, kontorhotel eller kontorfællesskab?

Kender du forskellen på et kontor i Aalborg, et kontorhotel i Aalborg og et kontorfællesskab i Aalborg? Uanset, så får du en introduktion til de forskellige typer og begreber herunder.

Eget kontorlejemål i Aalborg

Med dit eget kontor til leje, lejer du hele kontorlejemål til dig selv og din virksomhed. Her kan du overveje, hvordan lejemålet skal være: skal det være et lyst kontor, et nyistandsat kontor eller måske et billigt kontor?

Kontorhotel i Aalborg

Med et kontorhotel lejer du dig ind på en kontorplads til erhvervsmæssig brug - eller flere, hvilket betyder at du ikke selv får konkrete lokaler, som kun er dine. Et kontorhotel vil inkludere forskellige faciliteter, såsom WiFi, gratis p pladser, fælles mødelokaler osv. Der vil typisk være mange forskellige virksomheder, som lejer sig ind i et kontorhotel, så du skal gerne trives med åbne kontormiljøer.

Kontorlokalerne er ofte nye lokaler til de mange lejere og du vil ofte opleve et kæmpe udvalg i denne kategori, ligesom i det almindelige kontorer og lejemål til eget brug.

Der findes tre typer kontorpladser i et kontorhotel: Fast plads, flexplads og lukket kontor.

Fast plads i kontormiljøet

Med en fast plads er dig og/eller dine medarbejdere sikret en fast plads i kontorhotellet. Du vil altså altid have det samme skrivebord i det åbne kontormiljø, hvis du vælger denne type kontorplads.

Flexplads

Med en flexplads er du altid garanteret en plads og et skrivebord i kontorhotellet, men det er ikke den samme. Den ene dag kan du fx ende med at side nær kaffemaskinen, mens du næste dag måske sidder ud mod vinduet.

Lukket kontor

Med et lukket kontor har du mulighed for at lukke døren bag dig og på den måde skabe rum mellem dig og det åbne kontormiljø.

Kontorfællesskaber i Aalborg

Et kontorfællesskab er ganske lig med et kontorhotel. Den store forskel mellem de to er, at du i et kontorfællesskab også forventes at sparre og networke med de øvrige virksomheder. Dette koncept har ledt til mange attraktive samarbejder og nyskabelser gennem årerne.

Ligesom på et kontorhotel er det særligt det åbne kontormiljø, som dominerer ligesom du også finder mange forskellige faciliteter, som er forskellige fra kontorfællesskab til kontorfællesskab.

Gode grunde til at finde kontorer til leje

Du kan både finde argumenter for og imod at leje fremfor at eje kontorlokaler. Herunder vil vi give dig nogle af de fordele, du kan drage fordel af ved et kontorlejemål.

Kontorlejemål giver fleksibilitet

Det er absolut en fordel, at et lejemål giver dig en stor fleksibilitet for at kunne finde nye kontorlokaler, hvis du har behov for mere eller mindre plads. Måske er din virksomhed vokset, og du har fået flere medarbejdere? Alt du skal gøre herfra er at opsige dit kontorlejemål og finde et nye, større kontorlokale.

Find de helt rigtige lokaler på den rette beliggenhed

Med kontorlokaler til leje i Aalborg har du rig mulighed for at flytte lokaler, så tit du vil, da du ikke skal sælge din kontorejendom inden du finder et nye kontor. Derfor har du også rig mulighed for at se alle kontorer i hele Aalborg og finde en ny placering til dit kontorlokale.

Markedets påvirkning har en lille påvirkning på dit kontorlejemål

Markedets op- og nedture spiller en stor rolle for dem der ejer mange kontorlokaler. Men for dig, som har fundet et kontorlokale til leje, vil det ikke have den store betydning, da ejendomsværdien og markedspriserne er udlejers hovedpine, og ikke din som lejer.

Fast husleje giver et overskueligt budget

Kontorlokalets husleje er fastsat i din kontrakt og indeholder også driftsomkostninger. Derfor kan du nemt og hurtig budgettere prisen for kontoret.

Find kontor til leje Aalborg på Ejendomstorvet

Ejendomstorvet er grundlagt af foreningen Erhvervsmæglerbasen og har siden 1999 været en erhvervsportal, som giver dig mulighed for at finde erhvervslokaler, erhvervsejendomme og investeringsejendomme samlet på ét sted.

Da vi formidler udbudte ejendomme på vegne af landets bedste erhvervsmæglere, som alle overholder Dansk Ejendomsmæglerforeningens gældende regler for etik, så du er sikret kvalitet frem for kvantitet.

Kontor med mødelokale i Aalborg

Aktuelle kontorlokaler

På Ejendomstorvet viser vi dig kun de nyeste ledige kontorlokaler, så din vej til at finde de rette kontorlokaler er så god som muligt. Derfor vil du altså ikke finde lejemål, som allerede er solgt eller som er på siden af markedsføringsmæssige formål.

Nemt at finde ledige kontorlokaler til leje

Det har aldrig været nemmere at finde et nyt, ledigt kontorlokale blandt de mange kontorlejemål. Vi har nemlig oprettet en filtermenu, som gør det nemt at finde ledige kontorer og ledige lokaler til leje ved at bruge søgefunktionen, så du kan opfylde egne og din virksomheds behov med dit erhvervslejemål.

Filtermenuen finder du oppe i venstre side, og her kan du afgrænse din søgning ud fra forskellige parametre, som vil gøre det hurtigere og mere effektivt at finde et ledigt kontor, som er perfekt at drive forretning i.

Du kan sortere din søgning ud fra følgende parametre:

Brug søgeagenten til at finde nye kontorlokaler

Hvis du ikke har fundet det ideelle kontor til leje i Aalborg endnu, så bare rolig. Søgeagenten er et gratis samt uforpligtende tilbud til dig, som gerne vil have en opdatering hver gang der udbydes nye kontorlejemål i Aalborg.

Det kræver ikke andet end, at du opretter søgeagenten gennem din e-mailadresse og et personligt kodeord, hvorefter du vælger dine søgekriterier for kontor til leje i Aalborg. Derfra sørger søgeagenten for at scanne udbuddet og give dig besked ved nye emner.

Kontor udlejning Aalborg - få dit emne på Ejendomstorvet.dk 

Kunne du tænke dig at udleje kontor gennem Ejendomstorvet? Som Danmarks førende erhvervsportal med mere end 130.000 månedlige besøgende er vi det perfekte udstillingsvindue for kontorudlejning i Aalborg.

Hvis du har kontor lokaler, erhvervslokaler eller andre ledige lejemål, kan du læse mere om, hvordan du bliver annoncør på Ejendomstorvet: Bliv annoncør på Ejendomstorvet.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning efter kontorer til leje i Aalborg mere overskuelig ved at sortere ud fra areal, lokaletype og pris.

Er kontorlokaler til leje en god ide?

Kontorlokaler til leje giver en stor fleksibilitet, da du ikke skal knytte likviditet i en kontorejendom. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om markedstendensen, hvilket er nogle af de største goder ved et kontorlejemål. Derfor kan et kontor til leje være en god ide.

Hvor kan jeg finde et kontor til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige erhvervslokaler til leje i hele Danmark - herunder Aalborg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige erhvervsgrunde til leje i hele Danmark.

Se Kontor til leje her: