SENEST SET
FAVORITTER

Valhøjs Alle 174, 1. og, 2610 Rødovre

Nyistandsat lejemål med attraktive fællesfaciliteter

1.639.435,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600464Type : Kontor

Lydreducerede glaskontorer og møderum, attraktivt loungeområde og auditorium. Lejemålet er attraktivt beliggende tæt på S-tog.

Stilsikre kvalitetsmaterialer, grønne omgivelser, gode fællesfaciliteter og 1.511 m² at boltre sig på med god forbindelse til offentlig transport. Det er bare noget af alt det, I får med domicillejemålet på Valhøjs Allé, som fordeler sig over 1. og 2. sal.

Bygningen er nyligt istandsat både ind- og udvendigt. Det betyder, at I med kontor her kan nyde godt af nyinstalleret lyst massivt fingerparketgulv, lyddæmpede mødelokaler og kontorer i glas, LED-belysning, energivinduer og stort nyt Svanekøkken på begge etager.

Som en del af en flerbrugerejendom kan I nyde godt af lang række lækre fællesområder, som bl.a. tæller et auditorium og vores sommerfuglepark med et drivhus i midten, som er ideelt til det uformelle kaffemøde.

På Valhøjs Allé får I en god blanding af storrumskontor, cellekontor og møderum. Møderummene og enkeltmandskontorene er med lydreducerende glasvægge, som sørger for at holden lyde ude og lukke godt med lys ind.

At, kontoret er tiptop, er én ting, men udlejer har også flottet sig for, at I kan trives udenfor. Fra jeres kontorer har I direkte udsigt udover sommerfugleparken, som sprudler af vild natur. Det er godt for biodiversiteten, og udlejer håber på, at jeres medarbejdere også vil nyde godt af den. Midt imellem sommerfugle og blomster står et drivhus, som er til fri afbenyttelse og oplagt til det uformelle kaffemøde i forårs- og sommermånederne.

Med fantastisk beliggenhed kun få lyskryds fra Motorring 3’s afkørsler ved Glostrup, og få hundrede meter fra Roskildevej, ligger Valhøjs Allé som et attraktivt erhvervsområde i Rødovre.

Der er gode parkeringsforhold foran og omkring ejendommen, og det er let at komme til og fra arbejde via diverse offentlige transportmuligheder. Nå ja, og så er der selvfølgelig også elevator.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig leje
1.397.675,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.639.435,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
136.620,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.085,-
Årlige driftsudgifter kr.
241.760,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-

Lokalet

Etage areal
1511 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Auditorium
Drivhus
Loungeområde
Møderum
Parkeringsforhold
Storrumskontor
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere