SENEST SET
FAVORITTER

Marielundvej 41, 2730 Herlev

Flotte kontor eller undervisningslokaler

177.990,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2143 XX XX Se nummer
E-mail xx@maeglerteam.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: MARI-162Type : Kontor

Bygningen er istandsat fra A-Z og interiør m.m. fremtræder særdeles repræsentativt

Meget velordnede omgivelser med store frie parkeringsarealer

Bygningen i nr. 41 er opført i 3 etager og har stor facade mod Marielundvej, med grønne arealer og befæstede parkeringsarealer foran og rundt om ejendommen.

Ejendommen og de omkringliggende bygninger er indenfor de seneste år istandsat fra A-Z med bl.a. nye vinduer, tag og facade og alt interiør er udskiftet. Lokalerne er blevet fremført til et højt repræsentativt niveau.

Lejemålet udgør et selvstændigt lejemål som en del af 1. sal og fremstår lyst med store vinduer på begge sider og for enden og i flot og præsentabel stand. Mørke tæppebelagte gulve og lofter udført i lyse Troldtekt plader med belysningskilder.

Lokalerne er indrettet moderne og up-to-date med opdeling mellem kontorerne og mødelokale i lette glasvægge. Spisekøkken, teknikrum samt toiletrum med bad. Indgangsparti og trappearealer fremstår i indbydende stil. Der er indlagt fibernet i ejendommen.

På ejendommens asfalterede udenomsareal er etableret i alt ca. 200 fælles gratis parkeringspladser. Fællesarealer fremtræder velordnede med grønne områder og er fuldt renoverede.

Andre kontorlejemål kan anvises f.eks. 207 m2, 336 m2 eller 340 m2 med egen opgang. Kontakt os for yderligere informationer.

BESKRIVELSE AF OMRÅDET:

Ejendommen er beliggende i et velfungerende erhvervskvarter i Herlev med gode trafikale forbindelser, 700 meter fra Ring 3 og 1 km fra Herlev Station. Den kommende letbane får station 300 m fra ejendommen.

Hele bygningsmassen har gennem de senere år gennemgået en omfattende renovering, og fremstår i dag særdeles tidssvarende og funktionel. Bebyggelsen består af flere separate bygninger, opført i perioden 1949 - 1988, der nu er indrettet til moderne kontor/showroom efter lejers behov og er opdelt i ca. 20 lejemål i varierende størrelse og er fuldt udlejede til firmaer som Johannes Fog A/S, Rovsing Dynamic A/S, DanSafe A/S, Buch & Holm A/S, Audiovox ApS, VINCENTZ A/S m.fl.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
153.900,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
177.990,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
14.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.099,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.090,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
149,-

Lokalet

Etage areal
162 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Indgangsparti
Spisekøkken
Mødelokale
Parkeringsplads
Toiletrum
Kontor

Teknik

Fibernet
Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVNS OMEGN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere