SENEST SET
FAVORITTER

Skindergade 22, 1159 København K

Restaurant lejemål uden afståelse

901.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9660000080Type : Andre typer

Restaurant lejemål uden afståelse, med udsugning og fedtudskiller

* Indflytningsklar restaurant
* Udsugning og fedtudskiller installeret
* Direkte adgang fra gaden til stue og kælder
 
Dette erhvervslejemål på Skindergade 22 er beliggende midt i det historiske og charmerende kvarter i København K. Her er en unik og attraktiv mulighed for enhver restauratør, der leder efter en central placering i hjertet af København. Lejemålet strækker sig over stue og kælder, og er totalt på 255 kvadratmeter. Stuelejemålet er på 160 kvadratmeter og byder på smukke og charmerende detaljer såsom stuklofter og flotte vinduer med udsigt til gaden. Der er god plads til at indrette et større område til siddepladser eller butikslokale, og det store udstillingsvindue vil give synlighed til potentielle kunder på gågaden. Kælderetagen er på 123 kvadratmeter og kan bruges som produktionslokale, siddepladser eller salgsareal. Kælderetagen kan tilgås via en trappe fra stueplan og har også udgang til gaden, hvilket giver mulighed for en separat indgang og udgang. Lejemålet har installeret udsugning og fedtsudskillter. Lejemålets beliggenhed er attraktiv, da det ligger i en af Københavns mest pulsrende handelsgader, tæt på gågadeområdet omkring Strøget. Der er også en kort afstand til offentlig transport i form af busser og metrostationer. Alt i alt er dette erhvervslejemål på Skindergade 22 en fantastisk mulighed for en virksomhed, der ønsker en synlig placering i Københavns centrum, samtidigt med god plads og fleksible brugsmuligheder.

Ejendommen på Skindergade 22 er en smuk, klassisk bygning fra slutningen af 1800-tallet, som er velholdt og renoveret med respekt for det æstetiske udtryk. Facaden er prydet af smukke, buede vinduer og fine detaljer, som giver et elegant udtryk.
Området omkring Skindergade 22 er et yndet sted blandt borgere og besøgende i København. Der er kort afstand til Københavns Museum, Det Kongelige Teater og Kongens Have, som er ideelle steder for en pause i en travl hverdag. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i de mange specialbutikker og supermarkeder i området. Alt i alt er Skindergade 22 en yderst attraktiv ejendom, som ligger i en af Københavns mest eftertragtede områder. Ejendommen har både sjæl og historie, og ligger i gåafstand til alle byens seværdigheder og faciliteter.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig leje
901.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
901.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
75.125,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
3.535,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
166 m²

Faciliteter

Kælder
Stuklofter

Teknik

Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere