SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksgade 15F, 5700 Svendborg

Restaurant/Café

276.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 77013-7Type : Hotel & Restaurant

Spændende restaurant/café i 4 etager.

Hele ejendommen blev for nogle år siden gennemrestaureret, og der er virkelig kræset for detaljerne, så lejemålet står fuldstændigt indflytningsklart på alle etager. Lejemålets etager er imødekommende, højloftede og med hvide vægge og lofter, som sammen med de flotte, lakerede plankegulve skaber et unikt udtryk. Den indvendige spindeltrappe mellem etagerne er bygget op omkring masten fra Svendborgs første skoleskib.

Lejemålet er oplagt til drift af et lækkert spisested med plads til ca. 40-50 gæster indendørs, og udnytter man den hyggelige gårdhave, vil der kunne skabes plads til yderligere 20-25 pladser. Der er etableret køkken- og opvaskefaciliteter i kælderen, og de øvrige etager er udnyttet til siddepladser for kunder. Hele ejendommen er forsynet med mad- og serveringselevator.

Adgang til lejemålet sker fra Frederiksgade, hvor der er etableret salgsareal og anretter område i den forreste del af etagen. Der er plads til 10-12 spisende gæster i dette område, og der er ligeledes udgang til gårdhaven. Der er ligeledes adgang til køkken i kælderen samt 1. sal, via den flotte indvendige trappe.

Både på 1. sal og 2. sal er der indrettet spiseområde med plads til ca. 24 gæster pr. etage. Etagerne kan anvendes i sin helhed til restaurant/café, eller bruges til mindre selskaber. Fra hver etage er der udgang til trappe, som fører ned til gårdhaven.

Kælderen er indrettet med flot køkken med særskilt vaskeafsnit samt personaletoilet. Køkkeninventaret er fra den høje ende af skalaen. Fra kælderen er der adgang til gårdhaven, ligesom der er mulighed for at få varer til køkkenet, direkte fra Frederiksgade.

I forbindelse med gårdhaven findes der særskilt bygning indrettet med 2 kundetoiletter samt mindre depot/lager. Herfra er der mulighed for bortskaffelse af renovation.

Ejendommens beliggenhed i Frederiksgade er yderst central, da gaden forbinder byens aktive havneområde med gågademiljøet. Togstationen er lige overfor lejemålet, ligesom banegården. Med 200 meter til gågaden, og tæt på færgelejet til Ærøfærgen, er lejemålet beliggende i et område med stort kundeflow. Der er parkeringsområde lige overfor lejemålet samt korttidsparkering lige udenfor døren.

Ejendommen kan købes efter nærmere aftale.

Inventar:
Lejeren får brugsret til alt driftsinventar samt de lakerede franske café møbler i ejendommen. Lejer har den løbende vedligeholdelses- og fornyelsespligt af inventaret.

Vedligeholdelse:
Lejeren er ansvarlig for at udføre vedligeholdelsen af lejemålet indvendigt ved brug af de samme materialer, der oprindeligt blev anvendt.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Café

Økonomi

Årlig leje
276.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
276.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.353,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
204 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Gårdhave
Korttidsparkering
Parkeringsområde
Plankegulv
Spindeltrappe
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere