Værksteder til leje i Svendborg Kommune

Svendborg ligger i den sydøstlige del af Fyn og har en placering helt ud til havet, hvilket har gjort byen til en by med søfart. Hvis du vil have et værksted til leje i Svendborg, så kunne det være en mulighed at blive en leverandør til søfarten i byen. Svendborg vil derfor være et oplagt sted, hvis det er denne type forretning du vil drive. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Du kan finde både store og små værksteder til leje i Svendborg

Svendborg kan ikke kun byde på søfart, men også meget andet. Byen er den anden største på Fyn, og derfor er der flere valgmuligheder for, hvilket slags værksted du vil drive. Derfor findes der selvfølgelig også flere forskellige slags værksteder til leje i Svendborg. Der er f.eks. de helt store værksteder til leje i Svendborg med plads og lokaler til både produktion af større emner, lagerfaciliteter, værksteder, administration og store udenoms arealer, der giver anledning til oplagsplads.

De mindre værksteder, som kan findes til leje i Svendborg, giver mulighed for at have et mindre lager, et værksted til mindre emner eller som et kontor for en mindre virksomhed.

De mindre værksteder har sammen med de større, som regel en attraktiv placering med mange udfaldsveje og kort kørsel til Svendborgmotorvejen, der forbinder Svendborg med Fyns største by Odense. 

Transportmuligheder i Svendborg

Med et værksted til leje i Svendborg vil der ikke være langt til f.eks. Odense. Som nævnt tidligere kan man benytte Svendborgmotorvejen direkte til Odense. Denne motorvej kan bruges til de tungekøretøjer, hvis det er nødvendigt for at drive sit værksted. Der er også en togforbindelse mellem Svenborg og Odense, der gør det let at komme til og fra byen. Derudover er der selvfølgelig også landeveje, som føre til Faaborg, Ringe og til øen Tåsinge og en videre forbindelse til Langeland. På den måde kan der hurtig skabes en kontakt til nærtliggende byer og områder. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det gratis at søge efter værksteder til leje på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter værksteder til leje samt andre erhvervslokaler, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige værksteder til leje er gratis.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere værkstederne ud fra areal, lokaletype og husleje.

Hvilke typer erhvervslokaler til leje kan jeg finde i Svendborg?

Du kan finde mange forskellige ejendomme og erhvervslokaler i Svendborg. Det kan fx være værksteder, butikslokaler, kontorer, produktionshaller, restauranter osv.

Hvad kan jeg bruge et værksted i Svendborg til?

Du kan bruge et værksted til mange forskellige ting: det kan være et autoværksted, et værksted til snedkermøbler, et værksted til håndværk såsom kunst, smykker osv. Kun din fantasi sætter grænser for dit værksted i Svendborg.

Hvor kan jeg finde værksteder til leje henne?

På Ejendomstorvet kan du finde ledige værksteder til leje i hele Danmark - herunder Svendborg. Vi har mere end 200 erhvervsmæglere tilknyttet, hvilket giver dig det bedste overblik over ledige værksteder til leje i hele Danmark.

Se Værksted til leje her: