Hoteller og restauranter til leje i Odense

Leder du efter restaurant til leje i Odense? Ejendomstorvet.dk er som Danmarks førende erhvervsportal med til at præsenter over 9.500 erhvervslokaler- og ejendomme fra mere end 200 ejendomsindehavere og erhvervsmæglere. Det er derfor også med glæde, at vi kan garantere dig det bedste og bredeste udbud af restaurant til leje Odense. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find den ideelle restaurant til leje i Odense

Odense er Danmarks tredjes største by og en af Danmarks ældste byer. Odense er derudover også den største by på Fyn og er kendt for sin historie, seværdigheder og attraktioner samt rollen som trafikknudepunkt.

Odense er et trækplaster for turisme

Odense er også kendt som H.C. Andersens fødeby, som er en af de mange grunde til, at Odense er et trækplaster for mange tusinde af danske og udenlandske turister. Det er derfor også oplagt at finde restaurant til leje i Odense, da byens restaurationsbranche de seneste år er vækstet i takt med turismen og byens udvikling. 

Beliggenheden for din restaurant spiller en vigtig rolle

Du vil gerne finde en restaurant til leje i Odense, men har du nogle beliggenhedskrav til den? Skal det være tæt på Th. B. Thriges Gade-projektet? Den Fynske Landsby? H.C. Andersen-museet? Eller måske Odense Zoo?

Det er fyldt med attraktioner, hvor det vil være ideelt at finde restaurant til leje Odense.

Hvis du hellere vil være tæt på byens shopping liv, så skal vi begive os ind mod Odense centrum. Her er især gågaderne Kongensgade og Vestergade fyldte med alle slags butikker og spisesteder, hvorfor det måske også er et ideelt sted at lede efter restaurant til leje Odense?

Skal din restaurant til leje i Odense være placeret i et center?

Der er ligeledes Rosengårdscentret med over 155 forretninger, som med til at udgøre Danmarks største indkøbscenter. 

I jagten på den ideelle restaurant til leje Odense, er det vigtigt at kende nuværende restauranter og eventuelle konkurrenter.

I Odense finder man spisesteder til enhver smag og prisklasse. Der er alt fra Street Food Market til smørrebrød til de lidt mere kendte og populære restauranter.

Det er uden tvivl ideelt at finde restaurant til leje i Odense, da markedet er i rivende udvikling, som bl.a. ses på de allerede veletablerede restauranter såsom Restaurant Vår, The Balcony og Restaurant Pasfall.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke fokusområder bør jeg prioritere, når jeg skal leje en restaurant i Odense?

Du kan med fordel have fokus på områder såsom:

  • Beliggenhed i Odense
  • Pris
  • Pris per kvadratmeter
  • Grundareal

Er der hoteller til leje i Odense nu?

Der bliver jævnligt lejet og udlejet hoteller i hele Danmark - og hertil også i fantastiske Odense. Du får det bredeste og bedste overblik over udbudte hoteller til leje i Odense lige her på Ejendomstorvet. Find et hotel til leje og gør din leje af hotel til en realitet.

Er der restauranter til leje i Odense nu?

Leder du efter en restaurant til leje i Odense, så kan du se alle aktuelle restauranter til leje i Odense.

Kan jeg sortere ud fra pris, størrelse og lokaletype?

Ja, det kan du tro. Du kan gøre din søgning mere overskuelig ved at sortere efter areal, lokaletype og husleje.

Hvorfor er det gratis at søge efter ledige hoteller og restauranter til leje i Odense på Ejendomstorvet?

Ejendomstorvet er det gratis at søge efter hotel og restaurant til leje i Odense, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes. Dette opnår vi bedst, hvis din søgning efter ledige hoteller og restauranter er gratis.

Hvilke udgifter kan jeg forvente, når jeg skal leje en ny restaurant eller et hotel?

Du bør forvente at skulle ligge et depositum for at leje en restaurant. Det typiske depositum er ofte tre måneders husleje, men det afhænger af aftalen mellem dig og udlejer. Derudover skal du selvfølgelig også lægge en måneds husleje.

Se Hotel & Restaurant til leje her: