Cafélokaler til leje i Odense

Leder du efter lejelokale til en café i Odense, så er du landet på den rigtige side. Her kan du se alle ledige cafélokaler i Odense. Vi har samlet udbuddet fra over 200+ erhvervsmæglere. Det er gratis og uforpligtende at søge via Ejendomstorvet.dk.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Ledige cafelokaler til leje Odense

Odense er Danmarks tredje største by med over 200.000 indbyggere. Det kan derfor være svært at finde en by med større eksponering end i Odense. Dette gør Odense til en ideal by er cafeejere. Lejepriserne er heller ikke massive, som man f.eks. kan finde i storbyerne København og Aarhus. 

Cafe til leje i Odense er derfor meget eftertragtet. Specielt placeringer på Kongensgade, som er byens store gågade, er meget eftertragtet. Men byen har mange placering som er gode for cafeer. Odense er nemlig knudepunktet mellem Jylland og Sjælland, derfor kommer der massiv trafik omkring byen. Derfor kan det også være en god ide at placerer, sin cafe tæt på motorvejen. Odense har også et stort indkøbscenter med Rosengårdcentret, som huser over 150 butikker.
Alle disse diverse placeringer betyder at Odense huser alle typer af cafeer. Derfor kan det være en god ide at klarlægge, hvilket type cafe du ønsker at åben i Odense. Dette vil gøre søgningsprocessen hurtigere og nemmere. 

Odense har trækker også mange tusinde turister til byen årligt både fra indland og udland. Det er specielt Odense Zoo, som tiltrækker mange. Zooen får omkring 350.000 besøgende årligt. Men også Odense Slot og H.C. Andersens Hus tiltrækker mange turister. 

Kunne du ikke finde det ideale lokale til din café?

Hvis det ikke lykkedes dig at finde det lokale du drømmer om, så kan du oprette en søgeagent, som kan give dig besked når et nye cafelokale kan lejes i Odense. Det er gratis at oprette en søgeagent. Det kræver kun en profil på Ejendomstorvet, som også er gratis at oprette. Du kan med fordel også downloade vores App, som kan give dig straks-notifikationer, når nye lokaler kommer i udbud. 

Se Café til leje her: