Butik til salg i Odense

Velkommen til Ejendomstorvet.dk - Danmarks førende erhvervsportal for ledige erhvervslokaler til butik i alle størrelser og prisklasser. Her på Ejendomstorvet.dk finder du alle ledige butikker til salg i Odense fra mere end 200 af landets mest kompetente erhvervsmæglere og ejendomsudbydere. På denne måde er du garanteret det bedste og bredeste udvalg af butikslokaler til salg i Odense

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find dit fremtidige butikslokale i Odense allerede i dag og tag kontakt til erhvervsmægleren.

Find butik til salg i Odense

Odense er en by vækst, som hver år tiltrækker både turister og danskere til sin charmerende og historiske by. Særligt området omkring H.C. Andersens hus samt gågaden i centrum er de helt store attraktioner, ligesom museer, Den Fynske Landsby og Egeskov Slot også er populære områder.

Køb butik i Odense C

Det er ingen hemmelighed, at bymidten og centrum i Odense har mange daglige forbipasserende, som måske kunne være din målgruppe. Derfor kan det også give mening, at købe en butik i den centrale del af Odense, så dit butikslokale kan få mest mulig eksponering.

Særligt Rosengårdscentret og GenbrugsHallerne tiltrækker store menneskemængder, som dig og din butik kan drive fordel af. Også området omkring Vestergade er særligt populært, når det omhandler butikker, butiksliv og shopping.

Se butikker til salg i Odense i alle størrelser

I Odense kan du både finde en lille butik og en store butikslokaler. Så uanset om du har planer om at drive forretning til specialbutik, tøjbutik, butik til udvalgsvarer, supermarked, detailbutik, stormagasin eller noget helt andet - så kan du altså se butikker i alle slags størrelser, så snart de bliver lagt på Ejendomstorvet.dk.

Når du søger efter butikslokaler til salg i Odense, er det vigtigt at du indtænker den rette størrelse for dine lokaler til butik. Er lokalerne for store, vil du betale for kvadratmeter, som du ikke bruger, mens et lokale, der er for småt, vil betyde, at dine varer ikke for den optimale præsentation og eksponering.

Leder du efter små eller store butikker i Odense?

Du bør også overveje, om du blot behøver et lille butikslokale til salg eller om du har behov for et tilhørende lagerlokale, kontor eller personalerum.

Hvad du har planer om at sælge, vil også kunne påvirke størrelsen på dine erhvervslokaler. Ved niche- eller specialbutikker vil du ofte kunne klare dig i lidt mindre butikslokaler, mens både supermarkeder og butikker til elektronik ofte kræver meget plads samt store lokaler til lager og opbevaring.

Find butik i Odense i den rette prisklasse

Du har nok allerede en god ide om, hvad du gerne vil betale for dit butikslokale til salg. Som udgangspunkt vil store butikker i centrum være mere kostbare end små butikker i udkanten af Odense Kommune.

Det har aldrig været lettere at finde butikker til salg i Odense

Det har aldrig været så nemt at finde butikker til salg i Odense, da du blot skal lede ét sted - nemlig her på denne side. Du kan også gøre det hurtigt og effektivt at søge efter butikslokaler til salg i Odense ved at benytte vores filtermenu, som du finder oppe i venstre side.

I filtermenuen kan du filtrere din søgning ud fra følgende parametre, så du kun får vist relevante butikslokaler:

Hvis du endnu ikke har fundet den rette butik i Odense, så er vi sikre på, at det nok skal lykkedes. Men i stedet for at bruge en masse tid på at se efter nye butikker i Odense, så kan du i stedet lade Ejendomstorvet.dk skanne markedet for dig.

Alt du skal gøre er at oprette en gratis profil med din e-mail, indstille dine søgekriterier for butikken og så vil vi på Ejendomstorvet.dk underrette dig om nye, ledige butikker til salg i Odense - nemt ikke?

Ejendomstorvet.dk giver dig det fulde udbud af butikker

Vi har mere end 200 af landets bedste erhvervsmæglere tilknyttet, og derfor finder du også det fulde udbud her på Ejendomstorvet.dk. Ejendomstorvet.dk er oprettet af Foreningen Erhvervsmæglerbasen F.M.B.A, hvilket betyder, at vi ikke har personlig profit i sinde. Derfor er du også garanteret, at din søgning efter ledige butikker til salg i Odense er helt gratis og uforpligtende.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge en fysisk butik eller en webshop?

Nethandel er blevet populært over flere år, men det er alligevel ikke lige så populært som fysiske butikker. Fysiske butikker emmer god kundeservice, gode og hyggelige oplevelser og mulighed for at få varen over desken i dag

Hvad kan jeg bruge et butikslokale til?

Du kan bruge et butikslokale til mange forskellige ting. Du kan blandt andet sælge udsalgsvarer, dagligvarer, tøj, sko, velvære-produkter, souvenirs, drive klinik eller andre liberale erhverv

Er der mange ledige butikker til salg i Odense lige nu?

På Ejendomskontoret finder du hele udvalget af ledige butikker i Odense - helt gratis!

Hvorfor er det gratis at søge efter butikker til salg i Odense på Ejendomstorvet.dk?

Ejendomstorvet.dk er det gratis at søge efter butikker til salg i Odense, fordi vi er en forening, som har til formål at få udbud og efterspørgsel til at mødes.

Se Detailhandel & Butik til salg her: