SENEST SET
FAVORITTER

Lykkegårdsvej 4, 4000 Roskilde

Nyere lagerejendom med stort befæstet grundareal

11.950.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600399Type : Lager & Produktion

Lager- og kontorejendom med 4.500 m² befæstet grundareal. Porte, overvågning, udsugning, parkering, køkken, bad m.m.

Lykkegårdsvej 4 er en moderne og præsentabel lagerejendom med en suveræn beliggenhed i Roskilde.

Bygningen er opført i 2011 og rummer 730 m² lager og kontor, der fremstår i pæn og funktionel stand. Ejendommen er overvejende bestående af højloftede, søjlefrie og opvarmede lagerarealer. Hertil hører et veldisponeret kontorareal, køkken, toiletter, bad og omklædning.

Ejendommens grundareal andrager 4.500 m² og er fuldt befæstet. Det sikrer gode parkeringsforhold, god plads til oplag og rig mulighed for af- og pålæsning. Bygningens placering gør det desuden muligt at køre hele vejen rundt om bygningen.
Ifølge lokalplan 588 og kommuneplan (3.EP.3) tillades en bebyggelsesprocent på op til 50% i området, hvilket muliggør yderligere bebyggelse på op til 1.520 m², hvad enten man har brug for det nu, eller blot ønsker muligheden for at kunne udvide i fremtiden.

Bygningen rummer mange attraktive faciliteter, såsom 3 store porte med 4,2 m i højden og 4 m i bredden, udsugning, olieudskiller mv. Ligeledes er ejendommen fuldt indhegnet, og der er installeret udendørs belysning og overvågning. Fra Lykkegårdsvej kan ejendommen tilgås fra både syd og vest via de to brede indgange med port. Ejendommen opvarmes med fjernvarme men kan suppleres af de installerede varmepumper.

Ejendommen er yderst velbeliggende i et veletableret erhvervsområde i det østlige Roskilde tæt på motorvejsforbindelser og med god synlighed fra den befærdede Københavnsvej. Samlet set er Lykkegårdsvej 4 en moderne og veludstyret lager- og kontorejendom, der tilbyder praktiske faciliteter til en bred vifte af virksomheder. Den strategiske beliggenhed nær motorvejsforbindelser og det store befæstede grundareal gør denne ejendom til et attraktivt valg for mange.

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
11.950.000,-
Pris pr. m² kr.
16.370,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
730 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4500 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Parkering
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Udsugning

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere