Hoteller og restauranter til salg i Roskilde

Er du på udkig efter en restaurant til salg i Roskilde - eller måske endda et hotel til salg i Roskilde? Her på Ejendomstorvet.dk præsenterer vi ledige hoteller og restauranter til salg i Roskilde fra mere end 200 erhvervsmæglere fra hele landet. Derfor er du også sikker på at få det bedste udvalg af ledige restauranter og hoteller i Roskilde, som er ledige på markedet og klar til at blive solgt.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Dette er med til at gøre os til Danmarks førende erhvervsportal for restauranter og hoteller til salg Roskilde.

Roskilde er en god by for at drive hotel og restaurant

Roskilde er Danmarks 10. største by, og du finder byen Roskilde i Roskilde Kommune under Region Sjælland. Roskilde er selvfølgelig kendt for Roskilde Festival, som er Nordeuropas største musikfestival med over 100.000 besøgende gæster hvert år.

Men Roskilde er nu også meget mere end Roskilde Festival.

Roskilde har en god infrastruktur til og fra din restaurant eller hotel

Roskilde byder på gode transportmuligheder via Roskilde Station, Roskilde Lufthavn og Holbækmotorvejen, som gør det let at komme til og fra byen. Derudover er der gode muligheder for at bevæge sig med bus, på fod eller på cykel, hvis du skal rundt og se og opleve byen.

Roskilde er en by i vækst

I Roskilde er der et vækstende erhvervsliv, hvor virksomheder såsom Adax A/S, Maglekilde Maskinfabrik og GourmetBryggeriet er beliggende. Interessen for Roskilde er også blevet større gennem de sidste mange år, hvorfor det kan give god mening at drive hotel eller restaurant i denne skønne by.

Roskilde summer af byliv

Roskilde er blevet udnævnt til en af Danmarks bedste handelsbyer på baggrund af deres brede og spændende udvalg af butikker og spisesteder. Det især omkring RO's Torv der giver den helt store shopping oplevelse med mere end 70 butikker og 15 cafeer samt restauranter.

Derudover er der selvfølgelig de hyggelige gågader, som også er interessante beliggenheder for din restaurant eller dit hotel.

Drag fordel af turisterne

Hvert år kommer der massevis af turister til Roskilde - både i forbindelse med Roskilde Festivalen, men også i sæsonen udenfor den verdensberømte festival. Da Roskilde både har god natur, et godt byliv og en masse historie er byen også attraktiv for både lokale såvel som turister fra nær og fjern.

Det er derfor også ideelt at finde et hotel eller en restaurant til salg i Roskilde, da der netop er et fint antal besøgende turister såvel som byens beboere. 

Restaurant til salg

Leder du efter en restaurant til salg i Roskilde, så er du kommet til den helt rigtige side. Vi har samlet alle udbudte restauranter til salg i Roskilde på denne side, så du blot behøver at kigge efter ledige restauranter i Roskilde her på denne side.

Restauranter kommer i mange størrelser, prisklasser og typer, men uanset om du søger en fin og eksklusiv restaurant eller et uformelt spisested i Roskilde, så kan du finde det lige her.

Cafe til salg

Ligesom du kan finde restauranter til salg, kan du også finde cafeer til salg i Roskilde her på siden. Forskellen fra en restaurant og en cafe er, at cafeen oftest er mere uformel og at folk også tager på cafe alene for at nyde drikkevarer. Udvalget af retter varierer fra sted til sted, men du kan ofte finde et bredere udvalg på en restaurant end på en cafe.

Lokaler til Take away

Der er ingen grund til at betale for en masse kvadratmeter, hvis du alligevel ikke vil have siddende gæster, men derimod kun vil tilbyde mad ud af huset. Hvis drømmen er kun at levere take away, så kig specifikt efter lokaler, der er særligt egnet til take away.

Lokaler til bar eller værtshus

Her på siden finder du også barer og værtshuse til salg i Roskilde. Så hvis du vil realisere din drøm som barejer eller ejer af et værtshus i Roskilde, så start drømmen her på Ejendomstorvet.dk.

Hotel til salg

Er du ude efter et hotel til salg i Roskilde, så er dette også den rette side for dig. Her viser vi dig nemlig alle aktuelle og ledige hoteller i Roskilde, som er klar til at blive solgt.

Med et hotel vil du huse overnattende gæster, og et hotel kan varierer fra et lille, uformelt hostel til et femstjernet hotel af eksklusiv kvalitet. Uanset hvilken drøm du har for et hotel i Roskilde, så vil vi gerne hjælpe dig med at realisere den.

Kro til salg

Er det lige i overkanten med et stort hotel, kan du også finde en charmerende kro til salg i Roskilde. Forskellen mellem en kro og hotel er, at hotellets overvejene formål er overnattende gæster, mens en kro har til formål at servere mad for gæsterne først og fremmest - og eventuelt tilbyde overnatning sekundært.

Hurtig og effektiv søgning

Opret en søgeagent og lad Ejendomstorvet.dk finde din nye restaurant eller hotel

Hvis der ikke er nogle restauranter til salg i Roskilde i udbud netop nu, så kan du oprette søgeagenten og få en e-mail notifikation når der bliver sat nye emner i udbud.

Du opretter søgeagenten via din e-mailadresse og et personligt kodeord, hvorefter du indtaster din søgekriterier såsom prisleje, grund- eller etageareal m.m. Søgeagenten vil herefter scanne markedet og give dig direkte besked, hvis der udbydes en ny restaurant til salg i Roskilde.

Se Hotel & Restaurant til salg her: