SENEST SET
FAVORITTER

Industrileddet 15, 4000 Roskilde

Højloftede og isolerede lagerhaller

10.995.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302521Type : Lager & Produktion

Lager- og produktionsejendom med befæstet grundareal og gode adgangsforhold. Ca. 636 m² udlejet.

Ejendommen Industrileddet 15, Svogerslev, 4000 Roskilde er en særdeles velbeliggende og stor lager- og produktionsejendom. Arealet udgøres overvejende af højloftede og isolerede lagerhaller samt mindre kontorarealer og en god kælder. Ejendommen har flere adgangsveje og porte og udbydes som brugerejendom, men er også velegnet til opdeling.
Ejendommen er opført i 1966 og er senere ombygget i 1988. Bygningen er beliggende på en 6.691 m² stor grund. Ejendommens etageareal andrager 2.490 m².
Ejendommen er Beliggende i Svogerslev i et mindre erhvervsområde lige i udkanten af Roskilde. Fra ejendommen er der kort afstand til til-/ frakørsel til Holbækmotorvejen. Ejendommens udenomsarealer er delvist asfalteret mens at to indkørsler sikrer gode af- og pålæsningsmuligheder og mulighed for oplag.
En mindre del af ejendommen, 760 m², er udlejet til i alt 5 lejere. Den årlige leje udgør kr. 237.498 ekskl. moms. Nuværende ejer har udlejet de mindre og overflødige arealer. Størstedelen af bygningen, og den mest regulere del, kan fortsat selv anvendes af en ny ejer som det har været tilfældet for den nuværende ejer. Alternativt kan ejendommens ledige arealer udlejes, hvilket ejendommens indretning også er velegnet til. Flere oplysninger om lejeforholdende fremgår af lejeoversigten i prospektet.

Forslag til anvendelse

Produktionsejendom
Lager

Økonomi

Pris i kr.
10.995.000,-
Pris pr. m² kr.
4.416,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6691 m²

Faciliteter

Kælder
Port
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere