SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 66, 8900 Randers C

Unik Mulighed! - Velbeliggende restaurations- eller

1.700.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RB9066Type : Detailhandel/butik

Drømmer du om at drive din egen restaurant eller café i "hjertet" af Randers?

Nu har du chancen for at overtage et attraktivt, lyst og rummeligt restaurationslokale på imponerende 206 kvm, perfekt og meget synligt beliggende tæt på banegården. Dette lokale har i mange år været hjemsted for en succesfuld pizzeria, som generationsskifter, hvilket giver dig en fantastisk mulighed for at træde ind i et kendt forretningslokale og forvandle det til din egen kulinariske vision.
Nøglefunktioner: Central Beliggenhed: Lokalerne ligger i hjertet af Randers, kun få skridt fra banegården. Denne centrale beliggenhed sikrer en konstant strøm af potentielle kunder og nem adgang for både lokale og besøgende! 206 kvm lyst og rummeligt lokale: Med sine 206 kvm er lokalet optimalt udnyttet og giver masser af muligheder for kreative indretninger og koncepter!  Stor Synlighed: Facaden tilbyder stor synlighed, hvilket er afgørende for enhver virksomhed. Passerende fodgængere og biltrafik vil ikke kunne undgå at lægge mærke til din virksomhed, hvilket giver en konstant strøm af potentielle kunder.
Forretningsmuligheder: Fortsæt med pizzeriaforretning eller bring din egen madoplevelse til live!  Udnyt den store synlighed til at tiltrække både frokost- og aftenkunder!Skab et hyggeligt cafémiljø eller en trendy baroplevelse! Lav sandwich, smørrebrød eller færdigretter - "mad ud af huset" eller spis på stedet. Dette restaurationslokale repræsenterer en unik chance for at tage din kulinariske vision til næste niveau i en by i vækst. 
Lokalet rummer muligheder for opdeling med sepr. indgang, her kan laves tatovør el. negleklinik, frisørsalon, indrettes special-/detailbutik, som vil kunne nyde godt at den store eksponeringsmulighed facaden giver. Men her kunne også være rigtigt mange andre anvendelsesmuligheder i lokalerne! Og kun din fantasi - kreativitet - tegnebog og ejerforeningens bestyrelse i nævnte rækkefølge kan sætte begrænsninger!! Kontakt os på telefon  88 70 50 60  for yderligere oplysninger eller for at aftale en besigtigelse.

Forslag til anvendelse

Frisørsalon
Café

Økonomi

Pris i kr.
1.700.000,-
Pris pr. m² kr.
8.252,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.029,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
204,-

Lokalet

Etage areal
206 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
859 m²

Faciliteter

Frokost

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere