Hoteller og restauranter til salg i Randers

Leder du efter restaurant til salg i Randers? Med over 9.500 udbudte erhvervslokaler og erhvervsejendomme fra mere end 200 erhvervsmæglere samt ejendomsindehavere, er Ejendomstorvet.dk blevet Danmarks førende erhvervsportal. Hvad det betyder for dig? Det betyder helt kort sagt, at du her får det bredeste, men også bedste udbud indenfor restaurant til salg Randers. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Find den perfekte restaurant til salg i Randers

Østjyllands næststørste by og Danmarks 6. største by, ja der snakker vi selvfølgelig om Randers.
Midt inde i Randers by løber Gudenåen igennem og skaber en helt unik stemning nær byens handels- og kulturliv.

Handelslivet og herunder mulighederne for shopping, er at finde i både Randers Storcenter, Brødregade, Randers City og Houmeden. Det er her hvor både byens beboere men også de tusindvis af turister nyder glæde af spisesteder, specialbutikker samt tøj- og skobutikker. Det er derfor også især Brødregade og Houmeden som er populære gader ift. at finde restaurant til salg i Randers. 

Hvis man siger kultur i Randers, så kan man ikke undgå at benævne byens største attraktion; Randers Regnskov. Der er tale om Nordeuropas største kunstige regnskov, som hvert år tiltrækker over 250.000 mennesker. Randers Regnskov er et trækplaster for turismen, men der findes dog også andre attraktioner såsom Kulturhuset, Memphis Mansion og Værket, ja for ikke at nævne Randersugen i uge 33.

Der er altså særdeles fine muligheder for restaurationsbranchen. Det som det handler om nu er, at du skal finde den ideelle restaurant til salg i Randers. Vi har de seneste år oplevet en stor efterspørgsel for 'Restaurant til salg Randers', så derfor er udbuddet også begrænset. Vi foreslår dig dog at oprette søgeagenten. Hvad er søgeagenten tænker du nok? Søgeagenten er en gratis mulighed for, at få en e-mail notifikation når en ny restaurant til salg i Randers udbydes. Du opretter søgeagenten via din e-mailadresse og et valgfrit kodeord. 

Se Hotel & Restaurant til salg her: