SENEST SET
FAVORITTER

Århusvej 24C, 8940 Randers SV

VORUP-ÅRHUSVEJ/ Erhvervs-/Butiksejerlejlighed på 126 m2

1.098.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000340Type : Detailhandel/butik

Stort butikslokale med store facadevinduer, meget synlig placering direkte ud tilÅrhusvej med omkr. 25.000 forbipaserende i

Stort butikslokale med store facadevinduer, meget synlig placering direkte ud til Århusvej med omkr. 25.000 forbipaserende i døgnet og mulighed for kundeparkering direkte foran butikken! Så er muligheden her for at erhverve en rummelig og flot vedligeholdt erhvervsejerlejlighed beliggende i solid og præsentabel rødstensejendom, med fine p-forhold og velkørende ejerforening med egen administrator. Lejligheden er beliggende i stueplanet med store nyere støj-/og varmesikrede facadevinduer vendt ud mod en af Randers by´s mest trafikkerede indfaldsveje med mere end 25.000 forbipasserende i døgnet! Lejligheden har følgende indretning: Stort lyst og højloftet showroom/udstillings-/ og salgslokale med praktisk flisegulv, hvidmalede vægge og lyslud-beh. trælofter, samt fuld glasfacade, herfra fører 2 3-trinstrapper op til et delt baglokale med sammenhæng via muråbning, den ene side har adgang til et kundetoilet og et depotrum/lager (adskilt med en letskildevæg) den 2. side har fordeling til et kontor, samt til personalerum/køkken med spiseplads og udgang til lille vestvendt altan. bag køkkenet ligger der en entré/personaleindgang med dør til trappeopgang, samt indgang til et personalebad m/bruseniche og toilet. Ejerlejligheden sælges alene grundet flytning af butikken til ny lokation! Her er mange anvendelsesmuligheder!! Naturligvis forsat drift som butik/salgslokale, specialbutik indenfor vin, mad el.lign., klinik, udstilling og/eller showroom, rådgivningskontor. Investeringscase med udlejning af butikslokalet, som i øvrigt let vil kunne opdeles i 2 butikker (det har der tidligere været) - kun fantasi og tegnebog i nævnte rækkefølge sætter begrænsninger for anvendelsen!!

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Showroom
Klinik

Økonomi

Pris i kr.
1.098.000,-
Pris pr. m² kr.
8.714,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.151,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
350,-

Lokalet

Etage areal
126 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1890 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Flisegulv
Glasfacade
Toilet
Spiseplads
Kundeparkering
Kundetoilet
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere