SENEST SET
FAVORITTER

Marøgelhøj 22, 8520 Lystrup

Erhvervsgrund i attraktivt område

2.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81300292Type : Grunde

Velbeliggende erhvervsgrund i attraktivt industrikvarter

•Indhegnet erhvervsgrund med gode naboer
•Kort afstand til motorvejen
•Hjørnegrund med god eksponering
•Kloakbidrag er betalt
•Standard el- og vandtilslutning er betalt

Du har nu muligheden for at opføre din domicilejendom i anden række ud til Djurslandmotorvejen og med facade mod Lægårdsvej i det attraktive og veludbygget erhvervskvarter.

Den 2.735 m² store erhvervsgrund er beliggende i det nyere og populære erhvervskvarter i Lystrup, som efterhånden er fuldt udbygget.

Den geografiske placering vil for mange virksomheder være strategisk god, da infrastruktur (motorvej, bus, tog etc.) for kunder, leverandører og ansatte ikke fås meget bedre.

Området er udlagt til industri-, entreprenør-, oplags- og værkstedsvirksomhed. Der tillades en bebyggelsesprocent på op til 60, dog må højst 50% af den enkelte grund bebygges.

Ud over den til de enkelte virksomheder tilhørende administration m.v. må der ikke placeres bebyggelse til kontorer og lignende formål, der er forureningsfølsomme.Der må ligeledes ikke opføres eller indrettes boliger i området.

Bygninger må ikke opføres i mere end 2 etager, og intet punkt af en bygning må være højere end 10 meter over terræn. En større højde kan tillades på dele af virksomheden, såfremt særlige hensyn til virksomhedens indretning eller drift nødvendiggør det. Dette gælder f.eks. skorstene, antenner, kraner, ventilationsanlæg o.l.

Ubebyggede dele af grundene skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom passende orden ved oplagringaf materialer og lignende skal overholdes.

Marøgelhøj 22 blev købt af Entreprenør Ib G. Jensen tilbage i 2020, hvor grunden i alt udgjorde 7.091 m². Entreprenøren har udmatrikuleret grunden i 3 enheder, hvor af der er bygget pæne domiciler til henholdsvis Anatomic Sitt og Acces Technology på de 2 øvrige grunde.

Økonomi

Pris i kr.
2.500.000,-
Pris pr. m² kr.
914,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
2735 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2735 m²

Faciliteter

Kontor

Teknik

Ventilationsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere