Find grunde til salg i Aarhus

Her på siden kan du finde grunde til salg i Århus. Ejendomstorvet har samlet udbuddet fra mere end 200 erhvervsmæglere og ejendomsadministratorer fra hele landet, hvilket betyder, at du får det fulde udbud - både landsdækkende og i Århus. 

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

Derfor kan du trygt fortsætte din søgning - velvidende om, at udbuddet af grunde til salg er samlet på én og samme side.

Grunde til salg Århus

Århus - eller Aarhus - er Danmarks anden største by og samtidig en by i stor udvikling. Det er blevet særligt populært at flytte til Århus, og byen er også en af de hurtigste voksende byer i hele landet.

Den store tilflytning til Århus omhandler både uddannelsesmuligheder i Århus, men også flere arbejdspladser og et øget fokus på erhverv. Derfor er mulighederne mange, og interessen for netop grunde til salg i Århus er stor og vedvarende.

Med en grund til salg kan du bygge projektejendomme, erhvervslokaler og erhvervsejendomme samt bebyggelse til bolig eller blandet bolig og erhverv. Det er altså kun din fantasi, der sætter grænser for en grund i Århus.

Køb grund nær motorvejen i Århus

Grunde som er placeret i nærheden af motorveje, tiltrækker mange erhvervsbyggerier. Her er det ideelt at placere en lager- eller produktionsejendom samt grunde til kontor, værksted eller blandet bolig og erhvervsformål.

Århus by udvikler sig konstant med nye erhvervskvarterer, som huser virksomheder af alle typer erhverv og størrelser. I Århus finder du både Aarhus Syd Motorvejen og den Østjyske Motorvej, så dine muligheder for at finde grunde til salg i Århus er gode.

Grunde til projektejendomme eller boligudlejning

Det kan være svært at gennemskue forskellen på investeringsgrunde til salg og grunde til salg i Århus, men som udgangspunkt er forskellen, at grunde til salg oftest skal bruges af køberen til erhvervsformål, mens investeringsgrunde skal bruges til erhvervsudlejning.

Er du interesseret i en grund til salg i Århus, som du vil bruge til en projektejendom eller som udlejningsejendom til beboelse, så kan du med fordel klikke dig ind på siden: Investeringsgrunde til salg i Århus.

Find den rette grund til salg

Du får som sagt 100% af overblikket over ledige grunde til salg i Århus lige her. Måske synes du der er for mange grunde at vælge mellem, eller måske er der for lidt?

For at gøre din søgning efter den rette grund til salg i Århus så let som muligt, kan du anvende de filtre, som vi præsenterer oppe i venstre side. Her kan du nemlig sortere ud fra pris, størrelse, beliggenhed og meget andet, hvilket betyder at din søgning bliver så specifik og overskuelig, som overhoved mulig.

Få besked om nye grunde i Århus

Har du endnu ikke fundet den rette erhvervsgrund eller byggegrund til salg i Århus, kan du også vælge at oprette en søgeagent, som automatisk giver dig besked, når der kommer nye grunde på Ejendomstorvet. Alt du behøver er at oprette dig med din e-mail, og så skanner vi markedet for dig fremadrettet. Ganske nemt og helt gratis.

Download vores app for nemmere søgning

Du kan med fordel også hente vores app, så kan du modtage straks-notifikationer på mobilen, i stedet for at skulle vente på mail. Du kan hente vores app til Android og iOS her.

Se Grunde til salg her: