SENEST SET
FAVORITTER

Rosengården 5, 1174 København K

Erhvervsandel på attraktiv adresse i København K

2.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5377 XX XX Se nummer
E-mail xx@croisette.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 28570170Type : Detailhandel/butik

Fantastisk beliggenhed og lav månedlig ydelse

- Fantastisk beliggenhed i København K
- Billig månedlig ydelse
- Fleksible indretningsmuligheder
- Oplagt kontor, showroom eller klinik
- Sund og veldrevet forening

Indretning/ejendommen
Denne erhvervsandel er en del af A/B Rosengården 5-7, som er en sund og solid forening stiftet i 1982. I foreningen er der i alt 6 erhvervsandele og resten er boliger. Den charmerende ejendom er opført i 1843 og en del af Indre bys største grønne gårdmiljøer, som er omgrænset af Krystalgade, Fiolstræde, Peder Hvitfeldts Stræde og Rosengården.
Selve andelen har en fleksibel planløsning, men er for nuværende indrettet med tre gode kontorer/undervisningslokaler samt køkken med mindre spiseplads og toilet. I forbindelse med lokalerne er et rum til opbevaring (loftshøjde ca. 1,55 m) beliggende over porten.
Den månedlige ydelse til foreningen er ca. kr. 5.017 (+ forbrug, varme og internet). Vand er inkluderet i ydelsen til foreningen.
Andelen ejes af et firma, hvorfor dette også burde være muligt for en kommende ejer.

Området
Lejemålet er beliggende i en særdeles eftertragtet og veldrevet andelsforening lige ved Nørreport St., Hauser Plads og Kultorvet i hjertet af København K. En meget mere central beliggenhed findes ikke i København. Beliggenheden ved Nørreport St. betyder også at uanset om kunder eller ansatte ankommer med S-tog, Metro, regionaltog, Intercitytog, Kystbanen, cykel eller bil, så bliver det ikke meget nemmere at komme til denne lokation.
Via Københavns Kommunes hjemmeside fremgår det, at det er muligt at leje fast plads i aflåst parkeringskælder under Hauser Plads for kr. 2.200 pr. md, lige rundt om hjørnet fra lejemålet. Ydermere er der mulighed for parkering i det store parkeringsanlæg ved Israels Plads.

Anvendelse
Erhvervsandelen anvendes i dag som kontor med undervisning. Jf. BBR-meddelelsen er enheden registreret som enhed til kontor (Anvendelseskode: 321).
Den oplagte anvendelse er, som nuværende eller alternativt klinik eller showroom.

Eventuel ændring af anvendelse skal godkendes af andelsforeningen samt Københavns Kommune.

Din erhvervsmægler i Norden.
Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen.

Vi tilbyder professionel rådgivning inden for alle typer køb/salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi håndterer alle typer transaktioner af kommercielle ejendomme, herunder boligudlejningsejendomme, kontor, lager/logistik, byggeretter, projektejendomme, detail/butik og hotel/restaurant. Vi tilbyder både services til dig, som er ejendomsbesidder, eller til dig, som ønsker at finde lokaler til din virksomhed.

Croisette består af engagerede erhvervsejendomsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer.

Forslag til anvendelse

Butik
Showroom
Klinik

Økonomi

Pris i kr.
2.750.000,-
Pris pr. m² kr.
26.961,-
Årlige driftsudgifter kr.
71.066,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
697,-

Lokalet

Etage areal
102 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
780 m²

Faciliteter

Toilet
Gårdmiljø
Spiseplads
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Internet

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere