SENEST SET
FAVORITTER

Frederikssundsvej 235, 2700 Brønshøj

Attraktiv hjørnebeliggenhed midt på Frederikssundsvej

575.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7788 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 966SM000568Type : Detailhandel/butik

 

* Attraktiv erhvervsandel med hjørnebeliggenhed
* 55 m² butiksareal med mulighed for udeudstilling
* Anvendelse: butik/detail
* Pæn stand

Erhvervsandel
Denne højloftet og charmerende erhvervsandel har en optimalt udnyttelse af kvadratmeter, hvor kunderne allerede uden for butikken mødes med en indbydende og stor udstiling af butikkens varer. Når kunden efterfølgende bevæger sig indenfor, trædes der ind i et mindre kunde butiksområde, med god plads til yderligere udstilling samt en fin og tilgængelig betalingsdisk. Der er store glasfacader ud mod Frederikssundsvej, som bidrager med et dejligt lysindfald ind i butikken, der både er til gavn for kunder og samtidig skaber et lyst arbejdsmiljø for personalet. Herudover giver den store glasfacade gode muligheder for eksponering af forretningens udvalg hvortil hjørnebeliggenheden yderligere øger butikkens synlighed udefra. Bag disken er der et rummeligt arbejdsareal til brug for butikkens personale, hvor der både er mulighed for brug af arbejdsborde samt vask. Bagerst i butikken er der adgang til et mindre personaleområde samt personaletoilet. Erhvervsandelen fremstår generelt meget præsentabel og er renoveret for ca. 3 år tilbage.

Beliggenhed
God og synlig beliggenhed ud mod den trafikkerede Frederikssundsvej i Brønshøj, hvor der dagligt er mange forbipasserende. Butikkens hjørnebeliggenhed er placeret lige uden for en vejkryds/fodgængerovergang, hvilket øger de forbipasserendes opmærksomhed, når der ventes på, at man kan bevæge sig videre i trafikken. Området byder på et stort udbud af indkøbsmuligheder, takeaway steder samt specialbutikker, og herudover er infrastrukturen super god på en af hovedstadens største indfaldsveje, buslinjer og s-tog.

Ejendommen/andelsforeningen:
Erhversandelen er beliggende i en veldrevet andelsboligforening. Ejendommen er pæn og præsentabel for både bolig- samt erhvervsenhederne.

Anvendelse
Erhvervsandelen kan anvendes til almindelig detail/butik, hvor nuværende anvendelse er blomsterforretning.

Forslag til anvendelse

Blomsterforretning
Butik

Økonomi

Pris i kr.
575.000,-
Pris pr. m² kr.
10.455,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
55 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
Arbejdsbord

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere