SENEST SET
FAVORITTER

Poppelvej 83, 5230 Odense M

Synligt beliggende kontordomicil i Hunderup

12.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6611 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9670000088Type : Kontor

Kontordomicil / Boligprojekt

Med en beliggenhed i attraktive Hunderupkvarter udbydes synligt kontordomicil til salg for første gang siden 1966!!
 
Ejendommen har siden 1966 været anvendt som domicil for Danske Slagtermestre, der har nydt godt af den synlige placering ud til Ring2 og med nem og hurtig adgang til både motorvej og Odense Centrum. Hunderupkvarteret er udover at være Odenses velhaverkvarter et attraktivt sted at have kontordomicil grundet den nemme adgang til infrastruktur, samtidig med at man slipper for parkeringsproblemerne i Odense Centrum. 
 
Ejendommen består af 2 dele - hovedhuset fra 1902 og en tilbygning fra 1983. 
 
Ejendommen entréres via trappetårn i glas fra tilbygningen i 1983. Herfra er adgang til begge dele af ejendommen i både stueplan og på 1.salen. 
 
Hovedhuset, som oprindeligt har været hovedbygningen til en gård, fremstår i dag i stueplan herskabelig med flere store kontorrum med blandet andet sildebensparket, synlig spærkonstruktion samt nedhængte lydlofter. En del af stueplan har troldtektlofter og linoliumsgulv og andet trægulv. Indretningen er med 4 store kontorer, depotrum, tekøkken samt den oprindelige hall med indgang fra "ejendommens bagside". Der er mange flotte detaljer herunder vindueskarmene, høje fyldningsdøre, gammel kakkelovn og radiatorskjulere. Vinduerne er delvist med termoruder, som er ca. 15-20 år gamle samt med ældre enkeltlagsruder - nogle med forsats. 
 
1. salen indeholder 2 storrumskontorer samt 3 cellekontorer, hvoraf 2 af dem er med glasvægge til storrumskontorerne. Endvidere repos i forbindelse med den oprindelige hovedtrappe, hvor er etableret toilet. 1. salen er primært med skråvægge og loft til kip, som sikrer nogle gode kontorarealer. På 1. salen forefindes også tekøkken. 
 
Fra trappetårnet er adgang til toiletter på begge etager. I tilbygningen fra 1983 indeholder stueplan i dag køkken, som fremadrettet vil kunne bruges til kantine, men i dag bliver benyttet til fotostudie. Ved siden af køkkenet er der depotrum, som med fordel vil kunne indrettes til kontor eller mødelokaler, alt efter om køkkenet skal flyttes eller blive. 1. salen benyttes i dag til mødefaciliteter i form af stort møderum samt 3 mindre møderum.
 
Under hovedhuset er der mindre kælder med depotrum og gammel "Slyngelstue", som med fordel vil kunne genetableres eller benyttes til vinkælder.
 
Foran ejendommen mod Hunderupgade er der mulighed for parkering for både personale og kunder. Derudover er mulighed for at parkere bag ejendommen for personale. Mellem ejendommen og Poppelvej ligger et parkeringsareal, som eventuelt kan benyttes efter aftale med grundejerforeningen.
 
Kontakt danbolig Erhverv Odense for en fremvisning af denne sjældne mulighed for at få en perfekt beliggende domicilejendom i Odense. danbolig Erhverv Odense kan kontaktes på 66112233 eller odense.erhverv@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontordomicil
Kontorer
Kontor
Fotostudie

Økonomi

Pris i kr.
12.495.000,-
Pris pr. m² kr.
15.958,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.214,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
124,-

Lokalet

Etage areal
783 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2014 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Gård
Hall
Kantine
Kælder
Tekøkken
Mødefaciliteter
Parkering
Sildebensparket
Skråvægge
Storrumskontor
Vinkælder
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere